17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMogoșanu nu regretă că a rămas la CSO Filiași

Mogoșanu nu regretă că a rămas la CSO Filiași

Portarul formației CSO Filiași, Sorin Răducu Mogoșanu (foto), a rămas la echipă și pentru returul campionatului, în ciuda faptului că mai multe cluburi din eșaloanele superioare s-au interesat de serviciile sale. „Mogo“ speră să continue evoluțiile bune și formația sa să-și treacă în cont o clasare pe podium când se va trage linie.
„Am petrecut Revelionul alături de Alex Băluță și Bogdan Vătăjelu, însă nu m-am molipsit de la ei ca să joc și eu în Liga I. Au fost ceva discuții cu câteva echipe din eșaloanele superioare, dar nimic concret. Din câte vedeți sunt aici, la CSO Filiași, și sper să am evoluții cel puțin la fel de bune ca în turul campionatului și vreau să terminăm pe podium. O să pregătim fiecare meci, dar până atunci e important să trecem cu toții cu bine peste perioada următoare și când începe campionatul să fim cu toții apți și pregătiți, ca să facem o figură frumoasă“, a declarat Mogoșanu, vorbind și despre relația pe care o au jucătorii cu antrenorul lor: „Ne înțelegem bine cu Florin Șoavă. Ne-am adaptat la cerințele sale și ne simțim destul de bine cu el în postura de antrenor. Sperăm ca și rezultatele să fie cele dorite în continuare“.

Lupu și Bogdanovici au pierdut șirul cantonamentelor

Returul Ligii a III-a este privit cu optimism și de fundașul Aurel Lupu și de „închizătorul“ Ionuț Bogdanovici, ambii fiind pregătiți sufletește pentru perioada grea de pregătire care urmează atât pe plan local, cât și în cantonamentul de la Baia de Aramă (9-17 februarie).
„Îmi doresc să fie mai bine în retur. Am început prost în vara trecută, dar am terminat bine, iar acum sperăm să fie ok de la un capăt la altul. N-am făcut socoteala să văd câte cantonamente am bifat până acum, dar sper să fie cât mai multe. Îmi pare rău pentru cei care nu mai fac parte din lot, erau jucători buni în opinia mea, dar ăsta este fotbalul, unii pleacă, alții vin. Sper ca noii jucători să aibă un randament bun, să ne ajute să facem o treabă bună“, a spus Aurel Lupu, completat de Bogdanovici: „Avem o perioadă de o săptămână de pregătire aici, apoi mergem în cantonament. Condițiile sunt destul de grele, e frig și destul de multă zăpadă. Cantonamentul este cea mai neagră perioadă din cariera unui fotbalist, dar sperăm să ne pregătim bine și să începem campionatul în forță“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS