17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): SCM Craiova - HCM Vâlcea, scor 24-26, în Liga Naţională

Handbal (f): SCM Craiova – HCM Vâlcea, scor 24-26, în Liga Naţională

Cristina Zamfir (la minge) a marcat mai mult de jumătate din golurile echipei sale, dar craiovencele au pierdut meciul (foto: Alexandru Vîrtosu)
Cristina Zamfir (la minge) a marcat mai mult de jumătate din golurile echipei sale, dar craiovencele au pierdut meciul (foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa feminină de handbal HCM Vâlcea a câştigat astăzi derbi-ul Olteniei cu SCM Craiova, cu scorul de 26-24 (11-8), într-un meci disputat în Sala Polivalentă din Bănie. Partida a contat pentru ultima etapă din turul Ligii Naţionale şi a adus în Polivalentă aproximativ 3.000 de spectatori, printre care şi galeria formaţiei vâlcene.

„Postul de extremă stângă, rămas neacoperit după accidentarea lui Elisei, nu ne oferă nimic ofensiv. Apărarea nu a fost la înălţimea pregătirii pentru acest joc. Nu am avut atitudine, nu au fost disciplinate. Felicit echipa din Vâlcea. Cuplul de arbitrii, pe care îl apreciez, s-a ridicat la nivelul prestaţiei noastre. Astfel de jocuri ne îndepărtează de obiectivul nostru. Îmi pare rău, că publicul a venit la sală în număr mare, şi-a făcut datoria, ne-a încurajat, dar fetele nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor“,  a spus la finalul partidei Bogdan Burcea, antrenorul principal al echipei SCM Craiova.

„Avem nişte fete deosebite care au înţeles ce înseamnă performanţa şi nu facem altceva decât să ne bucurăm pentru acest rezultat. Sunt din Craiova şi cred că de doi ani nu am mai văzut atâţia spectatori în sală“, a spus craioveanul Gheorghe Sbora, antrenor la HCM Vâlcea.

SCM CRAIOVA – HCM RÂMNICU VÂLCEA 24-26 (8-11)

Craiova: Dumanska, Pașca, Stanciu – Zamfir 14 goluri, Nikolic 4, Șelaru 2, Țicu 2, Băbeanu 1, Landre 1, Ianași, Andrei, Zaremba. Antrenori: Bogdan Burcea, Grigore Albici.

Vâlcea: Blazek, Șerban, Vălean – Adespii 9, Gavrilă 4, Senocico 3, Safta 3, Simion 3, Khouildi 2, Vizitiu 2, Florica, Craiu, Stoicănescu, Cioaric. Antrenori: Gheorghe Sbora, Luminița Dinu.

 

În prima etapă din retur, SCM Craiova va juca joi, de la ora 16.00, acasă, cu Măgura Cisnădie.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS