Acasă Sport Albici: Am reglat neajunsurile, vom arăta mai bine anul acesta

Albici: Am reglat neajunsurile, vom arăta mai bine anul acesta

-

 

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va susține duminică (ora 16.00, TVR) primul meci oficial din 2017, acasă cu HCM Râmnicu Vâlcea, iar antrenorul secund al craiovencelor, Grigore Albici (foto) și jucătoarele Yulia Dumanska și Ana Maria Țicu sunt încrezători că SCM va debuta în noul an cu o victorie. „Duminică va fi un meci greu, ca toate celelalte, dar avem încredere că pregătirea din pauza competițională ne va aduce o victorie clară. În pauza competițională am reglat neajunsurile și vom arăta mult mai bine în acest an“, a spus „secundul“ lui Bogdan Burcea. Întrebat dacă în această iarnă au avut loc modificări în lot, Grigore Abici s-a limitat să spună doar că împreună cu colegul său au făcut o analiză asupra evoluției jucătoarelor în primele 12 etape. „Nu s-au făcut modificări deocamdată. S-a făcut o analiză, ne-am uitat peste meciuri, cu minute, goluri, și urmează să decidem pe viitor“, a completat antrenorul craiovean.

Optimism și în rândul jucătoarelor

Cum Craiova nu a mai făcut deplasarea la Deva runda trecută, deoarece echipa hunedoreană a anunțat că se retrage din campionat, portarul născut în Ucraina, Yulia Dumanska, s-a bucurat că a putut sărbători alături de mai multe colege ale sale Crăciunul pe rit vechi. „Am avut antrenament și după aceea am luat cina împreună cu colegele sârboaice și ucrainence, care au sărbătorit și ele pe 7 ianuarie Crăciunul. Cât despre meciul cu Vâlcea, Dumanska, sportivă care de anul trecut a primit cetățenia română, își dorește ca ea și colegele sale să-și adjudece duminică cele trei puncte: „Fiecare meci este important pentru noi, cu Vâlcea va fi un meci tare. Sperăm să facem un joc foarte bun și să ieșim victorioase“. Și Ana Maria Țicu, fostă Apipie, a prefațat meciul cu Vâlcea și se gândește doar la victorie în disputa cu echipa condusă de fostul antrenor al craiovencelor, Gheorghe Sbora. „Cred că acest început de an va fi unul bun pentru noi și cu siguranță vom lua cele trei puncte. Va fi un meci greu, dar noi vom începe în forță“, a spus Țicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Pițurcă – temperat, Dragomir – încântat

Antrenorul Universității Craiova, Victor Pițurcă, a asistat pe viu la recitalul elevului său din meciul cu Finlanda. Acesta a fost mulțumit de...

Dr. Riza a pierdut procesul cu Spitalul de Urgenţă

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât, miercuri, să respingă acţiunea formulată de dr. Mugur Riza împotriva Spitalului de Urgenţă Craiova.