21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Silviu Bogdan: Juniorii noștri știu că porțile primei echipe le sunt deschise

Fotbal / Silviu Bogdan: Juniorii noștri știu că porțile primei echipe le sunt deschise

Silviu Bogdan, bucuros pentru promovările lui Alex Popescu și Radu Bârzan la echipa mare (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Silviu Bogdan, bucuros pentru promovările lui Alex Popescu și Radu Bârzan la echipa mare (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Managerul Centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova, Silviu Bogdan, a vorbit, pentru site-ul clubului, despre reluarea pregătirilor de către echipa secundă și grupele de „speranțe” din cadrul clubului.
„În primul rând suntem bucuroși că o parte dintre jucătorii Centrului sunt în cantonament cu prima echipă a CS Universitatea Craiova. Radu Bârzan și Alex Popescu sunt ultimii doi juniori ajunși în vederile domnului Mulțescu, iar acest fapt ne dă încredere că munca noastră este răsplătită. Luni reluăm antrenamentele cu gândul de a ne îndeplini cât mai bine principalul obiectiv: acela de a da jucători pentru prima echipă a Craiovei. Juniorii noștri conștientizează că se poate face pasul la echipa mare, au numeroase exemple: Screciu, Vlădoiu, Manea, Petre, Vlad, iar acum Alex Popescu și Bârzan. De aceea sunt convins că vor munci și mai mult pentru a ajunge acolo unde își doresc”, a declarat conducătorul Centrului, vorbind și despre îmbunătățirea lotului de la „satelit”: „În partea a doua a campionatului, Corneliu Papură va avea un nucleu format din juniori născuți în 1998-1999. Pentru că toți ne dorim să le oferim acestor copii o competiție mai puternică, astfel încât să fie pregătiți în orice moment pentru a urca la un nivel superior”.
Cât despre obiective, Silviu Bogdan își pune mari speranțe în grupa care evoluează la Liga Elitelor Under 17, lidera seriei Est: „La echipa U17 suntem pe primul loc al clasamentului, dorim să-l menținem și vizăm calificarea în primele patru echipe din țară. Momentan avem un lot restrâns, dar vom face totul pentru a-l îmbunătăți, în special cu juniori din Craiova și din Oltenia”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS