3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / A mai venit un francez în defensiva Craiovei

Fotbal / A mai venit un francez în defensiva Craiovei

După ce și-a asigurat serviciile bulgarului Radoslav Dimitrov, CS Universitatea Craiova și-a luat un nou fundaș central, fiind vorba despre francezul Alexandre Jean-Luc Barthe, care trebuie să-l facă uitat pe Kay, informează Digi Sport.
Alexandre Jean-Luc Barthe are 30 de ani și 1,84 metri, a crescut la Saint Etienne, iar în 2008 a mers la Litex Loveci, unde a stat până în 2011 și a evoluat în 72 de partide. Apoi a ajuns la Ludogorets, iar în intervalul 2011-2015, a bigat 73 de partide. În 2015 a ajuns în Elveţia, la Grasshoppers Zurich și a jucat doar 11 meciuri. Fundașul din Hexagon a primit referințe bune din partea lui Cosmin Moţi şi Hristo Zlatinski, care au jucat împreună cu el. De Barthe s-a interesat în Elveția și Jerry Gane, la rugămințile oficialilor CS Universitatea, iar informaţiile primite au fost mulţumitoare. Jucătorul este aşteptat astăzi în România pentru a face vizita medicală, iar dacă totul este în regulă se vor parafa şi actele.
În afara lui Barthe, CS Universitatea Craiova a ajuns la înțeleri cu Pedro Mingote (ASA Târgu Mureş), Radoslav Dimitrov (FC Botoşani), Nusmir Fajici (Xinjiang Tianshan Leopard), în timp ce Stephan Drăghici a revenit după împrumutul la CSM Valcea. Conducerea din Bănie îl așteaptă și pe fundașul stânga Bogdan Bucurică să-și rezolve situația contractuală cu echipa Concordia Chiajna, pentru a-l putea coopta în lotul lui Gigi Mulțescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS