8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Sport Fotbal / Severineanul Dan Ignat a cunoscut înfrângerea în primul său meci...

Fotbal / Severineanul Dan Ignat a cunoscut înfrângerea în primul său meci din India

-

Fotbalistul severinean Dan Ignat a debutat cu o înfrângere în campionatul Indiei. Fundașul oltean de 30 de ani a bifat toate minutele pentru echipa sa, Lajong, în meciul susținut sâmbătă, în deplasare, în fața campioanei Bengaluru, încheiat cu scorul de 3-0, din cadrul primei etape a noului sezon din prima ligă din India. În etapa viitoare, echipa lui Dan Ignat va evolua tot în deplasare, la Mohun Bagan, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 15.30.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.