7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaștrii au decolat într-un final spre Malta. Update: amicalul cu Fortuna Dusseldorf a fost „mutat“ la ora 20.00

Fotbal / Alb-albaștrii au decolat într-un final spre Malta. Update: amicalul cu Fortuna Dusseldorf a fost „mutat“ la ora 20.00

După multe ore de așteptare în Aeroportul „Henri Coandă“, delegația CS Universitatea Craiova a decolat spre Malta sîmbătă, după miezul nopții. Oltenii ar fi trebuit să părăsească România vineri, la ora 20.00, dar aeronava din Catania nu a ajuns la timp în București din pricina ninsorii. În aeroport a fost observat și atacantul George Țucudean, jucător dorit de Gigi Mulțescu la CS Universitatea, dar se pare că arădeanul nu ar fi urcat în avionul oltenilor. Vârful de 25 de ani tratează cu oficialii din Bănie, însă momentan este sub contract cu Pandurii Târgu Jiu și așteaptă să devină liber, el depunându-și memoriu pentru neplată.

CS Universitatea Craiova susține un stagiu de pregătire în Malta până pe 27 ianuarie, iar sâmbătă, de la ora 18.00, are programat primul joc amical, oponentă fiind Fortuna Dusseldorf.

Update: Delegația oltenilor a ajuns cu bine în Malta, fără alte peripeții. Oficialii Craiovei au găsit înțelegere din partea omologilor lor de la Fortuna Dusseldorf și au „mutat“ amicalul de la ora 18.00, la ora 20.00, pentru ca alb-albaștrii să beneficieze de mai mult timp de odihnă după noaptea „albă“ de care au avut parte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS