8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal: Portarul Paula Ungureanu se retrage de la naționala României

Handbal: Portarul Paula Ungureanu se retrage de la naționala României

Paula Ungureanu va juca doar la echipa de club, CSM BucureștiPaula Ungureanu va juca doar la echipa de club, CSM București
Paula Ungureanu va juca doar la echipa de club, CSM București

Portarul echipei CSM București, Paula Ungureanu a anunțat astăzi că se va retrage de la naționala de handbal feminin a României. „Mi-e greu, dar a venit timpul”, a punctat jucătoarea de 36 de ani, care s-a clasat pe locul cinci cu selecționata României la Europenele din Suedia, din decembrie.

Ungureanu și-a anunțat retragerea de la națională la scurt timp după ce alte două colege ale sale de la CSM București, Aurelia Brădeanu și Oana Manea,

făcuseră anunțuri similare.
„Am vrut să ma retrag înaintea Campionatului European din Suedia, dar acum mă bucur ca n-am făcut-o. Este foarte greu, toată viața mea s-a învârtit în jurul echipelor naționale, chiar la puțin timp după ce am început handbalul în 1993. Au trecut parca zeci de ani de atunci… Acum, cred că a venit timpul, fiecare sportiv simte acel timp și acel moment, iar pentru mine e acum. Mi-e greu, dar e momentul în care să mă dedic mai mult familiei și echipei de club CSM București, unde voi continua”, a declarat Paula Ungureanu, pentru News.ro.
De-a lungul carierei la cluburi, ea a evoluat la Remin Deva, Hypo Viena, Dunaferr NK, Podravka Koprivnica, Oltchim Râmnicu Vâlcea, HCM Baia Mare, iar acum la CSM București.
Cu echipa națională a obținut medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005 și pe cea de bronz din 2015, respectiv medalia de bronz la Campionatul European din 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS