20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Severineanul Dan Ignat va juca în India

Fotbal / Severineanul Dan Ignat va juca în India

Dan Ignat (la minge) va experimenta fotbalul din India (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Dan Ignat (la minge) va experimenta fotbalul din India (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Fundașul severinean Dan Gelu Ignat (30 de ani) a semnat pentru șase luni cu FC Lajong Shillong, formație care activează în prima divizie din India. Olteanul a ajuns în India din postură de jucător liber de contract, după ce a încheiat înțelegerea cu That Ras (prima ligă iordaniană).

„Am semnat pentru șase luni cu Shillong Lajong FC. În perioada cât am jucat în Oman, la Sohar Club, am fost apreciat de un indian stabilit acolo, am păstrat legătura, iar în această iarnă m-a întrebat dacă vreau să joc în India, iar răspunsul meu a fost da. Ca obiectiv pentru acest campionat, echipa își dorește locurile 1-3. Este o formație relativ nou înființată, în 1983 a apărut, dar cu mulți suporteri, media fiind undeva la 10.000 pe meci”, a declarat Dan Ignat, pentru GdS.

Dan Ignat, care a fost școlit la Academia „Gică Popescu”, a mai evoluat în cariera sa la FC Drobeta, Farul Constanța, FC Viitorul, CF Brăila, FC Olt Slatina, CS Turnu Severin, Ramtha și Sohar Club, fiind evaluat de transfermarkt.com la 200.000 de euro.

Campionatul din India va începe pe 7 ianuarie, iar Lajong va juca în deplasare, de la ora 15.30, cu Bengaluru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS