11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii craioveni, așteptați cu plușuri la meciul de baschet

Suporterii craioveni, așteptați cu plușuri la meciul de baschet

Baschetbaliștii de la SCM-U Craiova vor juca duminică cu sala plină, urmând să primească vizita formației CSU Sibiu, de la ora 20.00 (DigiSport) în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, într-un meci contând pentru prima etapă din returul Ligii Naționale.
La fel ca în anii trecuți, gazdele invită publicul să vină la meci cu câte o jucărie de pluș, pentru a fi donată copiilor fără posibilități. Revenind la meci, jucătorii lui Vladimir Vuksanovic, aflați pe locul opt, cu 13 puncte, vor avea de înfruntat un adversar dificil, ardelenii ocupând locul trei (17p). Tot duminică, de la ora.15.00, în aceeași sală „Ion Constantinescu“, voleibaliștii de la SCM-U Craiova vor primi vizita echipei Explorări Baia Mare, în prima rundă din returul Diviziei A1. Echipa feminină de volei din Bănie va evolua sâmbătă (ora 15.00) în deplasare, cu CSU Galați, într-un duel al codașelor din Divizia A1. În deplasare vor juca, tot sâmbătă, și handbaliștii de la CS Universitatea, cu HCM Sighișoara, începând cu ora 18.00.
Handbalistele de la SCM Craiova au încheiat neînvinse turneul amical disputat la Cheile Grădiștei. Elevele lui Bogdan Burcea au remizat joi, în primul meci cu Universitatea Cluj, scor 32-32, apoi au învins Unirea Slobozia, cu 26-25. Vineri, craiovencele au învins Zalăul la o diferenţă de patru goluri, scor 29 la 25.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS