10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Spânu candidează la AJF

Florin Spânu candidează la AJF

Florin Spânu și-a depus ieri dosarul de candidatură pentru funcția de vicepreședinte al AJF Dolj (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Florin Spânu și-a depus ieri dosarul de candidatură pentru funcția de vicepreședinte al AJF Dolj (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Președintele divizionarei C CSO Filiași, Florin Spânu, intenționează să se implice activ și în fotbalul județean. Acesta s-a prezentat ieri la sediul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Dolj și și-a depus dosarul în vederea participării la alegerile din 26 noiembrie, în care se va configura noua conducere a forului.
Spânu se consideră potrivit pentru postul de vicepreședinte al forului, invocând vasta experiență, capacitatea de muncă și rezultatele obținute până în prezent, fiind „vinovat“ de promovarea grupării din Filiași în eșalonul trei.
„M-am hotărât să candidez pentru funcția de vicepreședinte al AJF Dolj deoarece sunt convins că pot să ajut fotbalul doljean, să fac foarte multe lucruri pentru membrii afiliați și pentru echipe. Sunt de foarte multă vreme în fotbal, am început ca junior la CFR Craiova, am continuat în Liga a IV-a la mai multe echipe, apoi am urcat la Divizia C, evoluând la Minerul Lupeni. După ce am încheiat activitatea de fotbalist am decis să merg la o echipă pe care să o conduc, folosindu-mi experiența, și așa am început un capitol frumos la CSO Filiași. Cu siguranță voi reuși să mă descurc și cu munca de la CSO Filiași, și cu cea de vice la AJF, pentru că sunt o persoană dinamică și cu multă putere de muncă. Oricum, potrivit statutului, odată ieșit vicepreședinte al AJF Dolj voi fi obligat să dețin și funcția de președinte la un club. La CSO Filiași sunt președinte, îmi fac treaba foarte bine și dovadă stau rezultatele echipei, care sunt bune spre foarte bune“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.
Întrebat dacă și-a conturat o echipă alături de care să lucreze la AJF Dolj, Florin Spânu a punctat că va păstra actualii angajați ai forului: „În prezent, cei care lucrează deja în AJF Dolj, și fac referire la Aurel Barbu, Cornel Roman, doamna Geanina și cei care sunt în comisiile tehnice și juridice și-au făcut treaba foarte bine și drept urmare voi merge tot cu această echipă“.

Nici un pretendent pentru șefia forului

Deși lupta pentru șefia AJF Dolj se anunța disputată, oamenii de fotbal din județ nu s-au înghesuit până acum să-și depună dosarele de participare la alegeri. Până ieri, la închiderea ediției, nu exista nici un pretendent pentru postul de președinte, deținut până nu demult de Silviu Bogdan, dar se pare că fotoliul de conducător al AJF Dolj va fi disputat de Fănel Văduva și Horațiu Stănescu.
„Până astăzi (ieri – n.r.) și-au depus dosarele Georgel Cioc și Florin Spânu, pentru funcția de vicepreședinte, pentru postul de reprezentant al Ligii a IV-a a optat Dumitru Firu, iar pentru postul de reprezentant al Ligii a V-a în Comitetul Executiv – Florin Duinea. Cei care doresc să-și depună dosarele o pot face până vineri (mâine – n.r.), la ora 16.00, la sediul AJF Dolj. Ședința de analizare a dosarelor va avea loc luni, la ora 10.00, în cadrul Comisiei de Disciplină a AJF Dolj“, a explicat secretarul general al AJF Dolj, Aurel Barbu.
Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a AJF Dolj va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 11.00, în Amfiteatrul Facultății de Mecanică din Craiova, de pe strada Calea București, nr. 107.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS