Foto: romaniatv.net

Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Bratislava, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după 6-2, 6-1 cu Kristina Schmiedlova (Slovacia).
Mitu (25 ani, 246 WTA), cap de serie numărul șapte, s-a impus în doar 57 de minute în fața unei adversare de 19 ani, care se află pe locul 455 în ierarhia mondială. Următoarea adversară a româncei va fi învingătoarea dintre Fiona Ferro (Franța) și Gabriela Pantuckova (Cehia).
În alt meci din primul tur, Cristina Dinu (23 ani, 255 WTA) a fost învinsă fără drept de apel de olandeza Arantxa Rus (25 ani, 174 WTA), a cincea favorită.
Alexandra Cadanțu, calificată marți în optimi la simplu, va juca miercuri în sferturile probei de dublu, alături de Cristina Dinu, contra perechii Agnes Bukta (Ungaria)/Vivien Juhaszova (Slovacia).

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.