11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAurică Beldeanu: Nu avem cum să pierdem la Mediaș

Aurică Beldeanu: Nu avem cum să pierdem la Mediaș

CS Universitatea Craiova întâlnește sâmbătă, de la ora 18.00, în Ardeal, pe Gaz Metan Mediaș, partida contând pentru etapa a 13-a din Liga I. Ajunsă pe locul doi și arătând un fotbal de calitate, gruparea alb-albastră le-a dat încredere suporterilor, și nu numai. Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Aurică Beldeanu, s-a arătat optimist în privința jocului din Ardeal, fiind convins că punctele vor ajunge în contul trupei lui Mulțescu. „Vulpea“ s-a declarat încântat de forma arătată de Alex Băluță în acest sezon și regretă accidentarea lui Madson, „un jucător exponențial al echipei“.
„Ardem Gazul, să fie clar. Îi spargem! Nu avem cum să pierdem la Mediaș. Ne luăm înapoi punctele pierdute nemeritat la Steaua, cu ajutorul celor de la Gaz Metan. Situația ne obligă, trebuie să câștigăm. Toată lumea spune acum, după victoria de la Steaua, că Mediașul este o echipă foarte bună, dar nu joacă mare lucru acasă, e modestă. Dacă nu le dăm posibilitatea să vină peste noi, nu vor mișca nimic. În plus, Craiova este în vână, cum se spune. Sunt mulțumit de modul în care joacă echipa, îmi dă mare încredere. Pentru mine, cel mai în formă jucător este Alexandru Băluță, care trage echipa după el. Este un stimulent pentru el faptul că și-a prelungit contractul până în 2021 și cred că i s-a și mărit salariul, deci e liniștit mental și se poate concentra asupra fotbalului. Sunt mulțumit de Băluță și de Vătăjelu. Un regret mare de tot pentru mine este legat de absența lui Madson la Mediaș. Când s-a accidentat la Voluntari era într-o formă extraordinară. Cu Dinamo a greșit la gol, dar nu contează. A dat și bara aia… Din păcate, va sta mult timp pe tușă, ceea ce ne va afecta, o să-i simțim lipsa“, a declarat Aurică Beldeanu, pentru GdS.

„M-aș bucura să înscrie Ivan“

„Vulpea“ știe care este secretul continuității rezultatelor bune și a punctat că își dorește mult să-l vadă pe Andrei Ivan înscriind din nou, considerând că are nevoie de reușite ca să ajungă sub comanda selecționerului României, Christoph Daum.
„Moralul este foarte bun, începând de la suporteri și terminând cu jucătorii și cu cei din conducere. Eu sunt foarte mulțumit de felul cum au abordat ultimele meciuri. La Steaua am pierdut nemeritat, iar cu Dinamo băieții s-au autodepășit și asta e un lucru bun. Trebuie să continue ascensiunea și la Mediaș, să se dăruiască și să fie modești. Să nu mergem cu nasul pe sus pe acolo, că atunci ne facem singuri viața grea. Cu seriozitate facem o treabă frumoasă. Eu zic că o să fie 1-0 sau 2-0. M-aș bucura să înscrie Ivan, ca să aibă și el un ascendent moral, pentru că reușita cu Dinamo a venit și cu puțin noroc. A fost un gol frumos, chiar dacă mingea a fost puțin deviată. Când am văzut reluările la tv am observat că el a încercat să bage piciorul sub minge ca să dea peste portar. Că l-a lovit mingea pe Hanca e altă treabă, dar el a avut intenția să-l lobeze pe portar. Ivan are nevoie de goluri ca să meargă la naționala mare, asta e clar. Până la urmă, poate să înscrie oricine, numai să câștigăm. Și portarul Calancea poate să dea gol, dacă avem vreo lovitură de la 11 metri, numai să luăm cele trei puncte“, a încheiat Aurică Beldeanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS