6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii n-au reușit să doboare „satelitul“ Stelei

Podărenii n-au reușit să doboare „satelitul“ Stelei

Claudiu Bălan (la minge) a încercat să repună rapid mingea în joc după golul marcat,  dar golul egalizator nu a mai venit (Foto: fcpodari.ro)
Claudiu Bălan (la minge) a încercat să repună rapid mingea în joc după golul marcat,
dar golul egalizator nu a mai venit (Foto: fcpodari.ro)

ACS Podari nu a reușit să contabilizeze nici un punct din deplasarea de sâmbătă, din Capitală, pierzând cu 4-3 întâlnirea cu „satelitul“ Stelei, contând pentru etapa a 4-a din Liga a III-a, seria 3, cu toate că a avut o evoluție bună. Golurile doljenilor de pe stadionul „Electromagnetica“ au purtat semnăturile lui Avram (’2), Sârmon (’45) și Claudiu Bălan (’81), pentru steliști punctând Vâlceanu (’7), Vl. Mihalcea (’8), Bota (’62), Onţel (’72).
Steaua II București: Poiană – Raiciu, Dinu, D. Popescu, Chitoșcă – Vâlceanu, Enceanu, Mihalcea (’88, Nicola), Simion, V. Mihai (’52, Bota), Onțel (’85, Vlad). Antrenor: Ion Toma.
ACS Podari: Filip – Ciocârlă, Lică, Avram, Dulvac (’15, Chircan) – D. Stancu (’75, Dragomir), Sârmon – Fieraru, G. Neacșu (’55, D.Preda), Aria (’57, Raicea) – Bălan. Antrenor: Florin Șoavă.

„Am pierdut nemeritat“

Antrenorul grupării ACS Podari, Florin Șoavă, nu s-a împăcat ușor cu înfrângerea suferită și a recunoscut că elevii săi găsesc cu greu soluțiile cele mai bune în fața porții adverse.
„Ne-am luat la trântă cu Steaua II, dar am pierdut. Au fost goluri multe, ratări monumentale, dar și greșeli personale impardonabile la primirea golurilor. Am pierdut nemeritat, dar rămâne rezultatul și lumea după el te judecă. Am avut două bare, a dat Avram în prima repriză și Lică în a doua. Au mai fost și alte faze clare de a înscrie. Aria a scăpat singur cu portarul și a scos-o Poiană cu degetele, apoi Neacșu, singur, în loc să-i paseze lui Aria, a tras aiurea la poartă, Bălan dintr-o fază asemănătoare nu a cadrat bine, iar în ultimul minut Preda a scăpat singur, l-a agățat fundașul advers, dar nu a căzut, a ajuns la minge și când a tras l-a nimerit pe portar. Pe parte defensivă, am avut două greșeli mari în minutele 7 și 8 și am luat goluri. Efectiv, le-am dat mingea… După aspectul jocului trebuia să plecăm cu cel puțin un punct. Să marchezi trei goluri în deplasare, să ai nu știu câte ocazii mari de gol și să iei bătaie e greu de digerat, dar asta este, nu am ce să le fac mai mult. Îi duc până în fața porții, dar acolo intervine valoarea lor individuală“, a declarat Florin Șoavă, pentru GdS.

„Trebuie să ne deblocăm“

Tehnicianul podărenilor crede că echipa sa se poate debloca psihic la prima victorie, iar cea mai bună oportunitate este jocul cu FCM Alexandria, programat sâmbătă, de la ora 15.00, pe teren propriu.
„Trebuie să câștigăm cu Alexandria, să ne deblocăm. Trebuie să se maturizeze și ei, să fie mai concentrați și mai eficienți. Alexandria are o echipă bună. Am urmărit-o cu CSU II, a făcut egal cu Aninoasa, care merge și ea bine, deci va fi un meci greu, dar jucăm acasă și trebuie neapărat să câștigăm. Nu concep alt rezultat“, a punctat Florin Șoavă.
ACS Podari ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii a III-a, seria 3, cu un singur punct cucerit în trei meciuri jucate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS