5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdversara Simonei Halep în optimi la Wuhan este Yaroslava Shvedova

Adversara Simonei Halep în optimi la Wuhan este Yaroslava Shvedova

Jucătoarea de tenis Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) va juca împotriva sportivei kazahe Yaroslava Shvedova (poziţia 41 WTA) în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Wuhan, China, disputat pe suprafaţă dură şi dotat cu premii totale de 2.589.000 de dolari.

Marţi dimineaţă, Yaroslava Shvedova a învins-o pe italianca Roberta Vinci (locul 15 WTA), scor 7-5, 6-2, în turul secund al competiţiei, conform Mediafax. Shvedova participă pentru prima dată la Wuhan şi vine după rezultate foarte bune la Wimbledon (sferturi de finală) şi US Open (optimi de finală).

Va fi cea de-a doua confruntare directă între Simona Halep (25 de ani) şi Yaroslava Shvedova (29 de ani). În 2012, la Wimbledon, jucătoarea din Kazahstan câştiga cu scorul de 6-4, 6-2, pe iarbă.
Dacă va trece de Yaroslava Shvedova, Simona Halep ar putea să o întâlnească pe Madison Keys (SUA, locul 9 WTA) în sferturi.

La Wuhan, Simona Halep încearcă să-şi treacă în palmares al patrulea titlu WTA din acest an (după Madrid, Bucureşti şi Montreal). Halep a fost cotată cu a patra şansă la câştigarea turneului din China, după Angelique Kerber (1 WTA), Garbine Muguruza (3 WTA) şi Agnieszka Radwanska (4 WTA).
Simona Halep a împlinit astăzi 25 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS