14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSăndoi: Suntem permanent alături de CS Universitatea

Săndoi: Suntem permanent alături de CS Universitatea

Emil Săndoi şi Adrian Popescu revin pe „Extensiv“ în calitate de adversari (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi şi Adrian Popescu revin pe „Extensiv“ în calitate de adversari (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Fostul mare jucător al Craiovei, în prezent antrenor principal al Concordiei Chiajna, Emil Săndoi, a prefațat pentru GdS partida cu CS Universitatea, programată duminică, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv“.
Săndoi a afirmat că revenirea sa și a secunzilor Adrian Popescu și Silviu Lung, în calitate de adversari, la Craiova, nu schimbă cu nimic dragostea pe care o poartă culorilor alb-albastre, lăudând forma pe care o traversează Vătăjelu și colegii săi.
„Noi suntem permanent alături de CS Universitatea. Le ținem pumnii de fiecare dată băieților. La meciurile directe suntem obligați să ne facem datoria. Cred că la ora actuală este una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Ei stau foarte bine la capitolul omogenitate, pentru că este al treilea an în care joacă împreună. Craiova ocupă un loc meritat pe podium și, gândindu-mă la punctele pe care le-a pierdut la Timișoara sau la CFR, pot spune că putea să fie și mai sus. A pierdut niște puncte nemeritat acolo, din punctul meu de vedere. Și cu noi joacă vizând primul loc și e foarte important să fie în cărți. A mai făcut și câteva transferuri la echipă… Nu-i cunosc foarte bine pe jucătorii cei noi, dar îi știu pe ceilalți și îi apreciez pentru calitățile lor. Noi (Săndoi, Adrian Popescu, Lung), pentru că nu trebuie să uităm că, alături de Sorin Cârțu, eram în staff-ul echipei, avem o urmă de regret că în momentul de față echipa a câștigat mult la capitolul omogenitate, lucru care nu era valabil la momentul respectiv. Lumea nu trebuie să uite că eu mi-am rupt piciorul pentru Craiova, pentru că la noi se uită repede ce au făcut jucătorii și antrenorii la această echipă. Acum, că suntem la alt club, asta e viața“, a spus Emil Săndoi, pentru GdS.

„Craiova pornește cu prima șansă“

Referindu-se strict la jocul de duminică, Emil Săndoi știe că elevii săi nu au o misiune ușoară, dar speră să nu plece cu mâna goală.
„Mi-aș dori ca ambele echipe să ia câte trei puncte de la meciul ăsta, dacă s-ar putea. Diferențele nu sunt atât de mari în campionatul nostru, dar trebuie să recunosc că CS Universitatea are mai mulți jucători care pot să facă diferența în momentul de față. Este echipa mai valoroasă, fără doar și poate, dar ați văzut că într-un meci rezultatul final ține și de greșeli individuale, de o zi mai bună pe care o prinde una dintre echipe, și de o anumită inspirație a anumitor jucători pe faza ofensivă. Nu poate să știe nimeni ce se va întâmpla, dar CS Universitatea pornește cu prima șansă, gândindu-ne la valoarea lotului. Asta nu înseamnă că noi, chiar dacă s-au pierdut jucători importanți, nu constituim un grup bun. Noi ne bazăm pe forța grupului mai mult, nu avem probleme de lot și vom veni cu gândul de a obține un rezultat bun“, a spus Săndoi, explicând motivul pentru care echipa sa nu are mai multe puncte în clasament: „Jocul nostru este în creștere. Am avut unele fluctuații, au mai fost câteva greșeli individuale, dar să luăm în calcule că am avut un început de campionat foarte greu. Noi, din opt etape jucăm cinci în deplasare și trei acasă. Și în ălea cinci în deplasare am întâlnit pe Steaua, CFR, ASA, Viitorul și acum pe Craiova, deci echipe grele. Dar încercăm să remontăm totul din mers“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS