9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii vor puncte cu Mioveni II și Aninoasa

Doljenii vor puncte cu Mioveni II și Aninoasa

Formațiile doljene CS Universitatea II Craiova și CSO Filiași au misiuni dificile astăzi, de la ora 17.00, în etapa a treia din Liga a III-a, seria 3. „Satelitul“ grupării din Bănie va lupta pentru puncte în deplasare, la CS Mioveni II, iar antrenorul Corneliu Papură așteaptă nerăbdător lista cu jucătorii ce vor „coborî“ de la prima echipă.
„Sperăm să câștigăm și noi primul meci din acest sezon. Să vedem ce jucători vin de la prima echipă și în funcție de asta pot construi și eu formula de bază. E important să joace băieții care vin de la prima echipă, pentru că trebuie să aibă meciuri în picioare și atunci când se apelează la ei să fie într-o formă bună“, a explicat Corneliu Papură, pentru GdS.
La rândul lor, filieșenii întâlnesc pe stadionul „Chimia“ de la Ișalnița pe FC Aninoasa. Tehnicianul Gigi Ciurea nu concepe ca elevii săi să nu contabilizeze cele trei puncte, chiar dacă nu poate conta pe trei jucători importanți.
„Am schimbat puțin planul de pregătire, astăzi (ieri – n.r.) am făcut antrenamentul de dimineață astfel încât băieții să aibă mai mult timp la dispoziție pentru refacere. Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă mult schimbată față de sezonul trecut. Am înțeles că au rămas doar cinci jucători din campionatul trecut și că au adus câțiva fotbaliști foarte buni, cu experiență, dar și noi avem atuurile noastre. Sper ca după meciul ăsta de Cupă pe care l-am câștigat (3-0 cu Unirea Brânceni – n.r.) să avem o evoluție bună și trebuie neapărat să învingem. Din păcate, avem o listă numeroasă cu indisponibili, Pârvuică, Crușoveanu și Moraru sunt accidentați. Neacșu este în schimb în lot și ar putea să joace. A făcut câteva antrenamente și văd că e în dispoziție bună. Să văd mâine (astăzi – n.r.) ce decizie o să iau, după ce o să am o discuție cu el. În mare mi-a plăcut cum s-a mișcat la ultimele două antrenamente“, a declarat Gigi Ciurea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS