Acasă Sport Ultimele amicale pentru SCM-U

Ultimele amicale pentru SCM-U

-

Baschetbaliștii de la SCM-U Craiova vor participa în acest weekend la un turneu amical la București. La Cupa Steaua, alături de formația gazdă, Steaua CSM București, dar și de Craiova va mai veni echipa bulgară Lukoil Academic. Echipa din Bănie va juca sâmbătă cu Lukoil Academic, de la ora 17.00, iar duminică (ora 18.00) cu Steaua. SCM-U a mers în Capitală din Serbia, acolo unde a disputat două jocuri de verificare la Cacak. Jucătorii antrenați de Vladimir Vuksanovic și Dragan Aleksic au învins Rilski Sport (Bulgaria), cu 74-69 și pe localnici de la KK Borac (scor 72-70).
Turneul din București este ultimul de verificare la care participă formația craioveană, pentru că la sfârșitul săptămânii viitoare va debuta un nou sezon din Liga Națională. Lotul echipei SCM-U Craiova cuprinde jucătorii: Mihai Gavrilă, Andrei Damian, Iuri Fraseniuc, Vlad Șolopa, Iulian Corneanu, Florin Popa, Anthony Morse, Filip Sepa, Marko Marinovic, Abrams Jamar, Paul William și Silviu Lupușavei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sorin Cârțu anunță: Pigliacelli revine la prima echipă!

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a afirmat că Mirko Pigliacelli și-a încheiat „exilul“ la echipa secundă. „Sorinaccio“ a menționat că portarul italian va reveni...