11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii țintesc punctele de la Aninoasa

Podărenii țintesc punctele de la Aninoasa

Deși campionatul Ligii a III-a a început săptămâna trecută, jocul său cu SCM Pitești fiind amânat la cererea argeșenilor, formația ACS Podari bifează primul joc abia sâmbătă, de la ora 17.00, în Dâmbovița, oponentă fiindu-i FC Aninoasa. Obiectivul doljenilor este victoria, și asta o spun antrenorul Florin Șoavă și mijlocașul Marius Avram.
„Intrăm și noi, în sfârșit, în cursă, și vrem să o facem cum trebuie. Suntem pregătiți, optimiști și sperăm să obținem un rezultat bun la Aninoasa. Am ceva probleme de lot, Aria e suspendat după meciul din Cupă, Dorin Preda este nerefăcut după o accidentare mai veche, Sârmon a avut probleme cu glezna, Avram a acuzat dureri de spate, dar astăzi (vineri – n.r.) s-a antrenat normal, însă o să facem față provocării“, a declarat Florin Șoavă, pentru GdS.
„Începem mai târziu un pic acest sezon, dar trebuie să-l începem cu dreptul. Am înțeles că Aninoasa are o echipă bunicică anul acesta, că și-a adus câțiva jucători foarte buni, cu experiență, am văzut că au făcut 0-0 la Alexandria, unde au avut câteva ocazii bune, dar nu ne temem. Respectăm toți adversarii, dar vrem să-i învingem. Stăm bine la toate capitolele și suntem motivați, mergem la Aninoasa ca să obținem un rezultat pozitiv. Este un plus pentru noi faptul că nu am jucat cu Piteștiul în prima etapă. În felul acesta se va pune și căpitanul Dorin Preda la punct cu pregătirea, că a lipsit mai mult, o să revină și Aria și o să fim în formulă completă pentru meciul restant cu Piteștiul. Dar e important să începem cu victorie în primul meci, cel cu Aninoasa“, a spus Marius Avram, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS