12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Sport Filieșenii n-au frică de formația lui Dică

Filieșenii n-au frică de formația lui Dică

-

Daniel Bălașa este optimist în privința meciului de la Pitești (foto: Alexandru Vîrtosu)
Daniel Bălașa este optimist în privința meciului de la Pitești (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația CSO Filiași susține astăzi, de la ora 17.00, un adevărat test de maturitate și valoare, urmând să întâlnească în „Trivale“ pe SCM Pitești, partida contând pentru etapa a 2-a din Liga a III-a, seria 3. Echipa lui Nicolae Dică a ratat de puțin promovarea în sezonul trecut, iar obiectivul pentru acest an competițional este ocuparea primei poziții, pentru „saltul“ pe a doua scenă a țării fiind aduși și o serie de fotbaliști valoroși din întreaga țară. SCM Pitești umblă și la capitolul imagine, oficialii clubului făcând demersuri pentru transferul palmaresului defunctei FC Argeș. Beneficiind de amânarea meciului cu ACS Podari din prima etapă, antrenorul alb-violeților, Nicolae Dică, a fost prezent săptămâna trecută la Ișalnița și a văzut-o pe CSO Filiași la lucru, în jocul cu „satelitul“ Chiajnei, dar asta nu-i sperie pe oficialii și pe jucătorii grupării doljene.
„SCM Pitești este o echipă foarte bună, cu pretenții la promovare, care anul trecut numai ghinionul a făcut să nu acceadă în Liga a II-a și sunt convins că va fi un joc foarte bun. Am mare încredere în jucătorii noștri și sunt convins că nu vom pleca învinși de la Pitești. Avem ceva probleme medicale, Neacșu are o entorsă și nu va juca, dar la lotul pe care îl avem nu-mi fac probleme, avem dubluri pe fiecare post“, a declarat președintele Florin Spânu.
„Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă destul de bună, dar să nu uităm că și noi avem un lot valoros și mergem să câștigăm. Ne-am jucat cu ocaziile și nu am câștigat în prima etapă, cu Chiajna, dar sperăm să marcăm și să câștigăm la Pitești. Nu ar fi o surpriză dacă ne-am impune. Obiectivul nostru este o clasare în primele șapte echipe și sigur va fi îndeplinit. Eu sper să terminăm în primele trei, maximum patru. Intrăm pe teren de fiecare dată cu gândul de a câștiga și vom vedea la sfârșitul campionatului unde ne aflăm“, a spus experimentatul fundaș Daniel Bălașa.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.