Acasă Sport Fotbal / CSO Filiași va întâlni Unirea Brânceni în Cupă

Fotbal / CSO Filiași va întâlni Unirea Brânceni în Cupă

-

Filieșeni au trecut de ACS Podari și acum vor evolua la Brânceni în Cupa României (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Filieșeni au trecut de ACS Podari și acum vor evolua la Brânceni în Cupa României (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Singura formație a Doljului rămasă în luptă în Cupa României, CSO Filiași, va întâlni formația Unirea Brânceni în faza a treia a competiției, conform tragerii la sorți de astăzi, de la sediul FRF. Partida se va desfășura marți, de la ora 16.30, pe terenul grupării din Teleorman.
Unirea Brânceni este lidera campionatului județean din Teleorman, cu maximum de puncte după două etape consumate din acest sezon.
Rivala filieșenilor a făcut o figură frumoasă în ediția trecută a Cupei. Unirea Brânceni are în palmares o victorie cu 3-1 în fața echipei secunde a CS Universitatea Craiova în septembrie anul trecut, în faza a 5-a, și s-a calificat în șaisprezecimile Cupei României, unde a fost eliminată de Astra Giurgiu, după 0-5 pe stadionul „Comunal”.

Până la jocul cu Unirea Brânceni, CSO Filiași întâlnește vineri, de la ora 17.00, în deplasare, în etapa a doua din Liga a III-a, seria 3, pe SCM Pitești, una dintre pretendentele la promovare.

Iată programul turului al treilea al competiţiei, care se va disputa într-o singură manşă, eliminatorie:
– marţi, 13 septembrie: Csikszereda Miercurea Ciuc – Foresta Suceava, Unirea Brânceni – CSO Filiaşi, Comuna Recea – Metalurgistul Cugir, Şoimii Lipova – Cetate Deva, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Industria Gâlda, AFC Hărman – SCM Piteşti, Dinamo II – Înainte Modelu;
– miercuri, 14 septembrie: Transdor Tudora – Metalosport Galaţi, CSM Roman – Ştiinţa Miroslava, Aerostar Bacău – Sporting Lieşti, Internaţional Băleşti – Posada Perişani, FC Zalău – Avântul Reghin, National Sebiş – Performanţa Ighiu, CS Păuleşti – Flacăra Moreni, FC Viitorul II – Unirea Târlungeni, Unirea Slobozia – CS Afumaţi, Popeşti Leordeni – Olimpia Rm. Sărat, Viitorul Domneşti – FC Voluntari II.

ȘTIRI VIDEO GdS

Top 10 venituri din Dolj. Cel mai mare salariu este de 83.000 de lei brut

La o sumă brută aşa de mare, salariul net înseamnă fix 48.555 de lei. Adică 10.222 de euro pe lună. La un astfel de salariu, persoana plăteşte la stat CAS de 20.715 lei. Ce credeţi, acest salariu este încasat de o persoană care lucrează la stat sau de una din mediul privat?

Horoscop

Berbec Relaţiile cu străinătatea se pot solda cu afaceri bănoase, mai ales dacă i-aţi cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastră. Sănătatea este...

Bancul zilei

Un afacerist merge, într-o seară, într-un bar. Agaţă o tipă şi merge cu ea într-un motel. De dimineaţă, înainte să plece, îi...

Orașul Tismana va beneficia de o rețea de gaze naturale

Primăria orașului Tismana a semnat contractul pentru introducerea rețelei de gaze în localitate. Licitația publică pentru desemnarea distribuitorului de gaze naturale pe...