15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliașiul nu a găsit golul cu Chiajna II

Filiașiul nu a găsit golul cu Chiajna II

Robert Căle (la  minge) a ratat una dintre cele mai mari ocazii în partida cu Chiajna II (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Robert Căle (la minge) a ratat una dintre cele mai mari ocazii în partida cu Chiajna II (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C CSO Filiași a făcut o partidă bună vineri seară, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, în compania Concordiei II Chiajna, în prima etapă a Ligii a III-a, seria 3, dar nu s-a ales decât cu un punct. A fost un 0-0 cu multe ocazii la poarta ilfovenilor, în prim-planul ratărilor regăsindu-se Alex Fotescu, Mario Tănase, Borneci și Robert Căle.
CSO Filiaşi: Mogoşanu – Orban (46, Căle), Bălaşa, Lupu, Neacşu (85, Cimpoeru) – Moraru (77, Borhot), Bogdanovici – Calu, Borneci, Tănase – Fotescu. Antrenor: Gigi Ciurea.
Concordia II Chiajna: Voicu – Maria, Bolozan, Ghidurea, Ogică – Zamfir (72, Odobeanu), Novacek (85, Moise) – Marin (50, Anghel), Ciobanu, Răsdan (56, Pănescu) – Radu. Antrenori: Emil Ursu, Marin Dună.
În partida următoare, CSO Filiași va întâlni în „Trivale“ pe SCM Pitești, echipă care și-a propus promovarea în eșalonul secund.

„Meritam victoria!“

Antrenorul filieșenilor, Gigi Ciurea, s-a arătat dezamăgit că elevii săi nu au reușit să învingă „satelitul“ Chiajnei, dar speră să se revanșeze în jocul următor.
„Nu știu ce s-a întâmplat. Am dominat tot meciul, faze de poartă și-au creat băieții mei, dar nu au avut luciditatea aia de a înscrie. După aspectul jocului, meritam victoria, chiar dacă nu am făcut cel mai bun joc al nostru. S-a văzut forma mai puțin bună a lui Fotescu. El are execuții mult mai bune, a avut și acum vreo două ocazii cu care, dacă ar fi înscris, sigur câștigam. Asta este situația. Încercăm să tratăm următorul meci cu maximă seriozitate și vrem să nu pierdem la Pitești. Am mare încredere în ei, sunt convins că vor juca din ce în ce mai bine. Mergem să ne jucăm șansele. Chiar dacă va fi un meci foarte greu, pentru că știm că Piteștiul are o echipă bună și vrea să promoveze, noi vrem să producem surpriza”, a declarat Gigi Ciurea.
Nici jucătorii doljeni nu au fost prea încântați cu punctul obținut.
„A fost primul meci din campionat, a fost și căldură mare și a fost greu. Așa se întâmplă când începe campionatul și până își prinde echipa un ritm de joc. Ne-a lipsit un pic mai multă dorință de a câștiga. Poate ne revanșăm la Pitești. Întâlnim o echipă dificilă, care vrea să promoveze, și e clar că o să fie un meci greu pentru noi. Sperăm să trecem cu bine peste el și să venim cu punct sau puncte de acolo. În fotbal, mereu sunt surprize și noi mergem să jucăm“, a declarat căpitanul Nicușor Neacșu, care a explicat și motivul înlocuirii sale: „Am simțit o durere la tendon, ca o înțepătură, și am decis să ies de pe teren, să nu forțez. Luni (astăzi – n.r.) o să merg la spital să fac un control mai amănunțit“.
„Am avut foarte multe ocazii, jocul l-am dominat în totalitate, dar nu am reușit să câștigăm. Nu pot să spun că a fost lipsă de concentrare în momentele de finalizare, pur și simplu nu a intrat mingea în poartă. Mergem la Pitești să luăm puncte, nu să ne apărăm“, a subliniat Mario Tănase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS