9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Ronaldinho ar putea reveni la Barcelona ca ambasador al clubului

Fotbal / Ronaldinho ar putea reveni la Barcelona ca ambasador al clubului

Ronaldinho, fostul fotbalist legendar al Barcelonei, ajuns la 36 de ani va reveni pe „Camp Nou” ca ambasador global al clubului, informează site-ul goal.com, citat de Mediafax. În 2003, Barcelona făcea una dintre cele mai bune afaceri din istorie şi îi plătea lui Paris Saint Germain 32 de milioane de euro în schimbul omului care avea să revoluţioneze fotbalul. În cei cinci ani petrecuţi pe „Camp Nou”, de unde a plecat în 2008, la AC Milan, brazilianul a fost omul în jurul căruia s-a construit echipa care avea să domine, după venirea lui Pep Guardiola, fotbalul mondial.
La nouă ani distanţă de la despărţire, Ronaldinho va reveni la Barcelona. Rămas liber de contract şi cu apariţii sporadice în meciurile demonstrative, fostul superstar al fotbalului mondial se apropie de momentul în care va agăţa ghetele în cui şi tocmai a acceptat o nouă provocare. Ronaldinho devine ambasador global al Barcelonei şi va intra în noul rol pe 6 septembrie, când clubul blaugrana îşi va deschide un birou nou, în New York.
Ronaldinho nu e primul nume mar care ajunge într-o asemenea poziţie. Un alt brazilian celebru din fotbal, Ronaldo, a devenit ambasadorul lui Real Madrid, dar şi consilierul lui Florentino Perez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS