5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Christoph Daum: Jucătorii români au fost mereu asociaţi cu fotbalul atractiv

Fotbal / Christoph Daum: Jucătorii români au fost mereu asociaţi cu fotbalul atractiv

Christoph Daum apreciază fotbaliștii români (foto: sport.ro)
Christoph Daum apreciază fotbaliștii români (foto: sport.ro)

Selecţionerul României, germanul Cristoph Daum, a dezvăluit, într-un interviu acordat site-ului FIFA, că va aborda un stil ofensiv pe banca tehnică a echipei noastre naţionale.
„Jucătorii români au fost mereu asociaţi cu fotbalul atractiv. Trebuie să facem în aşa fel încât fotbalul ofensiv să redevină o caracteristică recunoscută a fotbaliştilor români. Pentru asta avem nevoie de disciplină tactică, de un modul de joc flexibil şi de o mentalitate de învingători”, a declarat Daum pentru site-ul FIFA.
Noul selecţioner al naţionalei României este pregătit pentru campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia şi cunoaşte deja toate atuurile, precum şi toate minusurile adversarilor din grupa E: Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan.
„Ştiu tot ce trebuie să ştiu despre adversari. Ne aşteaptă zece finale foarte grele care ne vor obliga să ne autodepăşim pentru a deveni câştigători”, a mai precizat Daum.
România debutează astăzi în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, la Cluj-Napoca, împotriva reprezentativei din Muntenegru, într-o partidă programată de la 21.45 (TVR 1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS