10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Vătăjelu l-a convins pe Daum

Fotbal / Vătăjelu l-a convins pe Daum

Bogdan Vătăjelu are viitor la națională după meciul cu Viitorul (foto: Alexandru Vîrtosu)
Bogdan Vătăjelu are viitor la națională după meciul cu Viitorul (foto: Alexandru Vîrtosu)

Căpitanul formației CS Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, a fost chemat de urgență la echipa națională de selecționerul Christoph Daum, germanul fiind impresionat de evoluția sa în meciul cu FC Viitorul. „Sarma” se va alătura lotului național în cursul zilei de astăzi.
După meciul cu Viitorul, antrenorul grupării alb-albastre, Gigi Mulțescu, îi atrăsese atenția lui Daum că ar trebui să urmărească atent ultima evoluție a lui Vătăjelu, pentru că se va edifica asupra valorii fundașului oltean: „Este primul meci în care Vătăjelu mă mulțumește. Eu am stat pe el ca o soacră, a reușit să-și curețe jocul, nu a mai riscat cu driblinguri, a dat și o centrare perfectă de gol. Acum a fost fără greșeală. Ar merita la națională. Dacă selecționerul l-a văzut astăzi (duminică – n.r.)… În opinia mea este cel mai bun fundaș stânga ofensiv din România. Să se mai uite Daum o dată la evoluția lui“.
Bogdan Vătăjelu poate fi soluția ideală pe flancul stâng al defensivei tricolore în partida România – Muntenegru, care se va disputa duminică, 4 septembrie, de la ora 21.45, pe „Cluj Arena”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS