11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaştrii ţintesc victoria cu CSMS Iaşi

Fotbal / Alb-albaştrii ţintesc victoria cu CSMS Iaşi

CS Universitatea Craiova a susţinut duminică o conferinţă de presă în care antrenorul Gigi Mulţescu şi jucătorii Ştefan Vlădoiu şi Nicolai Calancea au prefaţat întâlnirea de luni, de la ora 18.30, de pe „Extensiv”, cu CSMS Iaşi, contând pentru etapa a patra din Liga I.

„Ne aşteaptă un meci greu, venim după ratarea unui obiectiv, suntem dezamăgiţi, dar trebuie să strângem rândurile şi să câştigăm. Întâlnim o echipă periculoasă, care se închide bine, este bine organizată şi are 2-3 jucători rapizi de contraatac. Forţa grupului este principalul lor atu. Dacă vom fi concentraţi şi mai responsabili la finalizare vom câştiga acest meci“, a declarat antrenorul Gigi Mulţescu.

„Mă bucur că am debutat într-un meci cu victorie pe terenul campioanei. Este o onoare să îmbrac tricoul CS Universitatea Craiova într-un meci oficial la 17 ani. Am avut emoţii doar în primele trei-patru minute, apoi totul a fost ok. Mâine (luni – n.r.), dacă se va conta pe mine, trebuie să-mi îmbunătăţesc evoluţia şi să ajut echipa să obţină un nou rezultat pozitiv“, a menţionat fundaşul Ştefan Vlădoiu.

„M-am adaptat la Craiova, băieţii m-au primit bine. Pe Dumi îl ştiam de la Ceahlăul, el m-a ajutat să mă integrez. Am fost primit bine în echipă. O dovadă este faptul că ne înţelegem bine şi pe teren. Trebuie să trecem peste rezultatul de la Cluj şi să ne concentrăm asupra meciului cu Iaşi. Va fi o partidă grea, dar important este să fim concentraţi, să facem toţi un meci bun şi să ne adjudecăm punctele“, a punctat portarul Nicolai Calancea.

 

„Sper că găsim înțelegere la televiziuni”

 

La întâlnirea cu mass-media a luat parte şi preşedintele CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu. Acesta a vorbit despre posibilitatea ca echipa să-şi dispute în continuare meciurile pe stadionul „Extensiv”, mizând pe înţelegerea trusturilor media care au cumpărat drepturile tv şi care cer ca ablb-albaştrii să joace în nocturnă.

„Particip la conferinţă pentru a lămuri problemele de ordin administrativ. În privinţa stadionului pe care vom juca, precizez de la început că nu ne dă nimeni afară din Craiova. Ni se cere să jucăm în nocturnă. Televiziunile dau banii şi au o anumită cheie economică – cu un anumit preţ se vinde minutul de publicitate la ora 18.00, cu alt preţ la ora 21.00. Iar CS Universitatea, alături de Steaua şi Dinamo, face parte din polul de interes major din Liga I. Iar televiziunile vor să vândă minutul de publicitate cât mai bine. Toată lumea ştie că în februarie, CS Universitatea va avea un stadion de cinci stele şi sper că găsim înţelegere la televiziuni. Să se ajungă la o soluţie de compromis. În caz contrar, nu avem altă soluţie decât să mergem cât mai aproape de casă, la Severin, oraş unde suntem bine primiţi. Dar noi încercăm să rămânem la Craiova. Sunt şanse mari să continuăm în Bănie“, a precizat Marcel Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS