17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Trupa lui Papură, învinsă de o echipă de Liga a IV-a (galerie foto)

Fotbal / Trupa lui Papură, învinsă de o echipă de Liga a IV-a (galerie foto)

Jucătorii "satelitului" au pierdut amicalul cu Voinţa Saele (foto: Alexandru Vîrtosu)
Jucătorii „satelitului” au pierdut amicalul cu Voinţa Saele (foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C CS Universitatea II Craiova a primit o lecţie importantă sâmbătă, la Işalniţa, din partea unei formaţii din Liga a IV-a Teleorman, Voinţa Săele. Trupa lui Cornel Papură a pierdut cu 1-0 amicalul, având o evoluţie foarte ştearsă în prima repriză şi ceva mai bună în partea secundă, când şi-a trecut în cont două ocazii mari de gol. Prima s-a consumat în minutul 52, când Cojocaru a reluat cu capul în braţele portarului o centrare venită de pe stânga, a doua în minutul 87, când Alex Popescu, faţă în faţă cu goalkeeper-ul teleormănean, nu a cadrat bine şi a şutat mult peste poartă.

Reuşita Voiţei Săele a fost semnată de Daniel Sindie, care a primit o minge pe culoar şi a strecurat mingea pe lângă Gabor, ieşit în întâmpinare (’40).

De menţionat că antrenorul alb-albaştrilor a folosit câte o formulă de echipă pentru fiecare repriză, în prima evoluând jucătorii foarte tineri sau veniţi în probe.

CSU II Craiova, prima repriză: Gabor – Borţa, Ştefan, Ciocoteală, Cr. Andrei – Ionescu, Enache, Miculaiciuc – Gianimu, Buzan, Rodeanu.

CSU II Craiova, repriza a doua: Nica – Marcu, Cioinac, Cojocaru, Luică – Cârlig, Hodea, Dinu – Buzan, Al. Popescu, Burlacu.

Voiţa Săele: A. Mitroi – Miu, Ghebaură, Sălceanu, Mitrea – Roman, Scumpu, Bâră, Voicu – Badea, Sindie. În repriza secundă au mai intrat: Marioara, S. Cărbunaru, I. Cărbunaru, Frujină şi Voicu. Antrenor: Alexandru Gheroghe.

Au arbitrat: Viorel Flueran – Octavian Bănică, Cosmin Simion.

 

„Nu am nici un motiv de panică”

 

Antrenorul formaţiei secunde a CS Universitatea Craiova, Cornel Papură, nu s-a arătat îngrijorat de forma echipei, considerând că jocul se reglează pe parcurs.

„Este un rezultat dezamăgitor, dar ca aspect al jocului, cel puţin în repriza a doua, am fost mulţumit de presiunea pe care am pus-o pe adversar. Am ratat mult. Practic, în partea secundă, echipa adversă nu a contat. În prima repriză am avut şi jucători în probe şi este în regulă pentru nivelul în care suntem cu pregătirea fizică şi ca abordare a meciurilor, dar lucrurile se vor pune la punct. Uşor, uşor vom stabili şi noi lotul cu care începem campionatul şi atunci va fi în regulă. Chiar nu am nici un motiv de panică. A fost doar un meci amical, în care s-a ratat prea uşor. Avem numai jucători de 17-18 ani şi cam ăsta este şi scopul acestei echipe a doua: să creştem tineri pentru prima echipă şi cei care nu joacă în Liga I să coboare şi să aibă meciuri în picioare”, a declarat Cornel Papură, pentru GdS.

Pentru CS Universitatea II Craiova urmează un amical cu Al Ittihad Kalba şi unul cu Pandurii II.

„Miercuri jucăm la Bucureşti cu echipa la care joacă Mihai Costea, iar sâmbătă întâlnim aici, la Işalniţa, pe Pandurii II. Aceste jocuri ne ajută şi pe noi să luăm decizii în ceea ce priveşte lotul de jucători”, a subliniat Cornel Papură.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0029

_DSC0035

_DSC0037

_DSC0038

_DSC0040

_DSC0042

_DSC0043

_DSC0048

_DSC0049

_DSC0051

_DSC0053

_DSC0054

_DSC0059

_DSC0058

_DSC0061

_DSC0062

_DSC0063

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS