Acasă Sport Fotbal / CSO Filiaşi a făcut instrucţie cu Jiul Petroşani

Fotbal / CSO Filiaşi a făcut instrucţie cu Jiul Petroşani

-

Filieşenii au zdrobit Jiul Petroşani (foto: Alexandru Vîrtosu)
Filieşenii au zdrobit Jiul Petroşani (foto: Alexandru Vîrtosu)

Aflată de joi în cantonament la Straja, divizionara C CSO Filiaşi a susţinut sâmbătă dimineaţă primul test din cadrul stagiului montan. Echipa pregătită de Dragoş Bon a zdrobit cu 7-0 formaţia Jiul Petroşani, la care a evoluat tot meciul portarul filieşenilor Victor Lascu. Golurile grupării doljene au fost marcate de Robert Căle (2), Fotescu (2), Tănase (2) şi Moraru, cu menţiunea că două dintre reuşite au fost din penaltiuri, unul fiind transformat de Căle, celălalt de Fotescu.

CSO Filiaşi: Mogoşanu – Calu, Bălaşa, Istudor, Neacşu – Bogdanovici, Borneci – Moraru, Tănase, Căle – Fotescu. Au mai intrat: Lupu, Cimpoeru, Orban, Borhot, Fruntelată, Cruşoveanu, Duriţă şi Petcu.

„A fost un antrenament reuşit, în care am pus în aplicare traseele lucrate până acum la antrenament şi, spre deosebire, de jocurile trecute, nu am mai ratat atât de mult. Mi-a plăcut atitudinea băieţilor şi pot spune că echipa începe să arate cum ne dorim”, a declarat antrenorul Filiaşiului, Dragoş Bon, pentru GdS.

Pentru CSO urmează un test cu Minerul Vulcan, duelul fiind programat marţi, de la ora 18.00.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.