Acasă Sport Fotbal / CSO Filiaşi a făcut instrucţie cu Jiul Petroşani

Fotbal / CSO Filiaşi a făcut instrucţie cu Jiul Petroşani

-

Filieşenii au zdrobit Jiul Petroşani (foto: Alexandru Vîrtosu)
Filieşenii au zdrobit Jiul Petroşani (foto: Alexandru Vîrtosu)

Aflată de joi în cantonament la Straja, divizionara C CSO Filiaşi a susţinut sâmbătă dimineaţă primul test din cadrul stagiului montan. Echipa pregătită de Dragoş Bon a zdrobit cu 7-0 formaţia Jiul Petroşani, la care a evoluat tot meciul portarul filieşenilor Victor Lascu. Golurile grupării doljene au fost marcate de Robert Căle (2), Fotescu (2), Tănase (2) şi Moraru, cu menţiunea că două dintre reuşite au fost din penaltiuri, unul fiind transformat de Căle, celălalt de Fotescu.

CSO Filiaşi: Mogoşanu – Calu, Bălaşa, Istudor, Neacşu – Bogdanovici, Borneci – Moraru, Tănase, Căle – Fotescu. Au mai intrat: Lupu, Cimpoeru, Orban, Borhot, Fruntelată, Cruşoveanu, Duriţă şi Petcu.

„A fost un antrenament reuşit, în care am pus în aplicare traseele lucrate până acum la antrenament şi, spre deosebire, de jocurile trecute, nu am mai ratat atât de mult. Mi-a plăcut atitudinea băieţilor şi pot spune că echipa începe să arate cum ne dorim”, a declarat antrenorul Filiaşiului, Dragoş Bon, pentru GdS.

Pentru CSO urmează un test cu Minerul Vulcan, duelul fiind programat marţi, de la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

Francezul Claude Dielna, în vizorul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova vrea să se întărească în apărare chiar înaintea derbiului cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Alb-albaştrii sunt...