24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiaşi a executat-o pe Cârcea de la punctul cu var (foto, video)

CSO Filiaşi a executat-o pe Cârcea de la punctul cu var (foto, video)

Filieşenii (în albastru) au dus lupte serioase la mijlocul terenului pentru minge (foto: Alexandru Vîrtosu)
Filieşenii (în albastru) au dus lupte serioase la mijlocul terenului pentru minge (foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C CSO Filiaşi s-a impus cu scorul de 3-2 în amicalul disputat ieri seară, pe stadionul „Chimia” de la Işalniţa, în faţa formaţiei de Liga a IV-a Viitorul Cârcea.

Oaspeţii au deschis scorul prin Ignat, care a primit o pasă pe culoar de Chirea şi a înscris cu ajutorul barei din stânga (’56, 0-1).

_DSC0048

Filieşenii au restabilit egalitatea prin Alex Fotescu, dintr-un penalti obţinut de Bogdanovici (’63, 1-1).

_DSC0049

La doar două minute elevii lui Dragoş Bon au primit din nou o lovitură de la unsprezece metri, după un henţ comis de un fundaş, iar Fotescu a transformat din nou fără emoţii (’65, 2-1).

Viitorul a căutat golul doi şi l-a găsit în minutul 83, Buciuman reluând de la patru metri lateral stânga, după mai multe driblinguri (2-2).

Centralul Mihai Cârnaru s-a văzut nevoit să indice a treia oară punctul cu var în favoarea celor de la CSO, după un henţ al unui fundaş, iar cel care a transformat a fost Cosmin Fruntelată (’85, 3-2).

_DSC0061

CSO Filiaşi: Mogoşanu – Cimpoeru, Bălaşa, Lupu, Calu – Obeanu, Bogdanovici – Moraru, Tănase, Cruşoveanu – Fotescu. Au mai intrat: Iovănescu, Duriţă, Borhot, Copilescu, Istudor, Georgescu, Papa, Fruntelată, Petcu. Antrenor: Dragoş Bon.

Viitorul Cârcea: Aramis – Nuţă, Trancă, Mirea, Andrei – Balaban, Chirea, Dumitraşcu, Ignat, Pârvu – Sârmon. Au mai intrat: Puţoi, Dicu, Stuparu, Poenaru, Vozaru, Buciuman, Mamut. Antrenor: Ionuţ Ţiclea.

Au arbitrat: Mihai Cîrnaru – Alexandru Bădici, Cătălin Pîrvulescu.

 

„E posibil să mai apară modificări în lot”

 

Antrenorul formaţiei CSO Filiaşi, Dragoş Bon, s-a declarat mulţumit de jocul echipei, chiar dacă reuşitele au venit din penaltiuri şi nu exclude ca în perioada următoare să mai apară jucători noi la echipă.

_DSC0043

„Am obţinut o victorie din trei penaltiuri şi e prima dată când mi se întâmplă. A fost un test util, suntem în perioada de acumulări, nu avem încă prospeţime, dar mă bucur că avem din nou posesie şi ne creăm oportunităţi. Chiar dacă am marcat din penalti, asta spune că am supus adversarul la presiune. Sunt şi lucruri care mă nemulţumesc. E bine că avem aceste jocuri, putem să vedem unde trebuie să lucrăm mai mult şi până la startul sezonului să eliminăm aceste nesincronizări din defensiva noastră. E posibil să mai apară modificări în lot până va începe campionatul. Îmi doresc să mai aducem unul, doi jucători cu experienţă, dar şi tineri care să creeze concurenţă, pentru că asta este regula şi trebuie să evoluăm cu trei jucători sub 19 ani. Sunt adeptul folosirii jucătorilor tineri, le acord toată încrederea şi sper să nu mă dezamăgească”, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.

„Urmează cantonamentul de la Straja (10-18 august), băieţii ştiu ce ne aşteaptă. O să mergem să muncim, iar la startul sezonului să fim o echipă care poate să alerge şi să facă un pressing permanent. Pe durata cantonamentului vor mai fi două jocuri amicale, va urma şi jocul de Cupă şi să vedem în funcţie de când se va decide startul sezonului, atunci poate vom mai lua un joc de verificare cu o săptămână înainte de începere. Nu am preferinţe la adversara din Cupă, ce îmi doresc este să nu avem o deplasare lungă”, a completat Dragoş Bon.

 

Fotescu: Echipa o regăsesc schimbată în bine

 

Revenit după o jumătate de an la CSO Filiaşi, Alex Fotescu a spus că regăseşte echipa mult mai solidă şi crede că poate obţine un loc pe podium.

_DSC0038

„A fost o victorie muncită, dar aşa sunt meciurile de pregătire. Sperăm să progresăm şi să fim 100% când începe campionatul. M-am întors pentru că este un proiect bun şi este stabilitate. Echipa o regăsesc schimbată în bine, avem toată lumea alături de noi şi încercăm să facem o figură frumoasă în noul campionat. Nu mi-am propus niciodată să dau un anumit număr de goluri. Sper să câştigăm, nu contează cine marchează şi să fim acolo sus în clasament. Putem prinde podiumul, avem o echipă bună, un antrenor tânăr şi cu poftă de muncă, oamenii sunt alături de noi, deci avem putem spera”, a declarat Alex Fotescu, pentru GdS.

Video:

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0002

_DSC0003

_DSC0006

_DSC0008

_DSC0014

_DSC0016

_DSC0018

_DSC0020

_DSC0022

_DSC0025

_DSC0026

_DSC0029

_DSC0031

_DSC0032

_DSC0033

_DSC0034

_DSC0037

_DSC0040

_DSC0041

_DSC0042

_DSC0044

_DSC0045

_DSC0046

_DSC0052

_DSC0053

_DSC0054

_DSC0056

_DSC0058

_DSC0059

_DSC0060

_DSC0062

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS