16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii, ținuți în șah de FC Hermannstadt

Vâlcenii, ținuți în șah de FC Hermannstadt

Jerry Gane, mulțumit de randamentul „viperelor” după amicalul cu sibienii (foto: Alexandru Vîrtosu)
Jerry Gane, mulțumit de randamentul „viperelor” după amicalul cu sibienii (foto: Alexandru Vîrtosu)

Reprezentanta Olteniei din Liga a II-a, CSM Vâlcea, a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida amicală disputată sâmbătă dimineață în Zăvoi în companiei formației sibiene FC Hermannstadt, nou-promovată în eșalonul trei. „Viperele“ au deschis scorul prin Radu Georgescu, după o centrare a lui Bușu (35), dar Alex Neacșa a restabilit egalitatea rapid (39). Povestea s-a repetat după pauză, dar cu alți protagoniști: fundașul Neag a șutat imparabil și a adus Vâlcea în avantaj pe tabelă (52), dar Tătar a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 65, după un henț al lui David, și a stabilit totodată scorul final.
CSM Vâlcea: Muţiu – Samson, Neag, Dumitraşcu, Buşu – Vasile, Pârvu, Iordache, Georgescu – Fl. Costea, B. Geantă. Pe parcurs au mai intrat: Ed. Preda, Ov. Mihai, Ceapă, M. Ion, David, Drăghici, Cocină, Dina, B. Popescu. Antrenor: Jerry Gane.
FC Hermannstadt: Moldovan – Al. Barbu, Bratu, I. Tătaru, Medeşan, Dâlbea, Marcu, Lupu, Seiwerth, Neacşa, Necşulescu. Au mai jucat: Voicilă, Monea, Bâra, D. Popa, Trohin, Tătar, Piko, Tineiu, Rogozan, Cristiu, A. Câmpeanu. Antrenor: Marian Mărgărit.
„A fost un test reușit, chiar dacă nu ne-am impus. Am rulat tot lotul, am pus în practică lucrurile pe care le-am făcut la antrenamente, dar am ratat mult. Cert este că echipa este în creștere“, a declarat antrenorul vâlcenilor, Jerry Gane, pentru GdS.
Amicalul cu FC Hermannstadt este al patrulea susținut de CSM Vâlcea în această perioadă pregătitoare, în primele înregistrând următoarele rezultate: 1-1 cu Juventus București, 0-2 cu Pandurii Târgu Jiu și 3-0 cu CS Șirineasa. Următorul test al grupării oltene va avea loc sâmbătă, adversarul nu este stabilit, însă sunt discuții avansate cu FCM Alexandria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS