16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea întâlnește pe FC Hermannstadt

CSM Vâlcea întâlnește pe FC Hermannstadt

Divizionara secundă CSM Vâlcea susține sâmbătă, de la ora 10.30, pe stadionul „1 Mai“, un joc amical în compania formației sibiene FC Hermannstadt, nou-promovată în Liga a III-a. În această confruntare, suporterii „viperelor“ îi pot vedea la lucru pe atacantul Mihai Dina, jucător sosit în Zăvoi la începutul săptămânii, și pe fundașul Cristi Munteanu, care a intrat sub comanda lui Jerry Gane vineri dimineață.
„Cristi Munteanu este un jucător valoros, cu multă experiență în Liga I, el evoluând la Universitatea Cluj, FCM Târgu Mureș, FC Brașov, CSMS Iași, Viitorul, care ne-ar da un plus de încredere în defensivă, acolo unde suntem descoperiți. Are 35 de ani, dar forma lui fizică este foarte bună. Eu mi-l doresc la echipă, trebuie să discute cu managerul Lucian Munteanu și rămâne de văzut dacă va continua alături de noi“, a declarat Jerry Gane, pentru GdS.
Amicalul cu FC Hermannstadt este al patrulea susținut de CSM Vâlcea în această perioadă pregătitoare, în primele înregistrând următoarele rezultate: 1-1 cu Juventus București, 0-2 cu Pandurii Târgu Jiu și 3-0 cu CS Șirineasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS