10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii Târgu Jiu și-a prezentat achizițiile

Pandurii Târgu Jiu și-a prezentat achizițiile

Formația Pandurii Târgu Jiu și-a prezentat ieri patru dintre jucătorii aduși în această vară: Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Herea, Armiche Ortega Medina şi Christian Obodo, din peisaj lipsind fundaşul olandez Jordy Buijs, care nu se alăturase încă lotului. „Pentru că se va trece la un nou echipament de joc, nu s-au putut prezenta şi tricourile pe care le vor îmbrăca jucătorii transferaţi“, se precizează pe site-ul clubului oltean.
„Am revenit pentru că mi s-a spus despre noul proiect, pentru stadionul care se va face, dar şi pentru entuziasmul de aici. Ştiu că sunt ceva probleme, dar avem promisiuni că se vor rezolva. Şi oportunitatea de a juca în cupele europene a contat. În campionat, obiectivul este accederea în play-off. Obiectivul pe termen scurt este calificarea în grupele Europa League. Avem o echipă bună, dar ne mai trebuie câteva meciuri să ne omogenizăm. Depinde cum începem campionatul. O victorie cu CS Universitatea Craiova ne-ar da încredere pe mai departe“, a spus Claudiu Voiculeț.
„Este un proiect frumos, am văzut performanţa de anul trecut, vine stadionul nou, dar şi cupele europene. Mi-am dorit să lucrez cu domnul Grigoraş. Suntem un grup experimentat și vreau să facem un campionat bun, să prindem play-off-ul şi să terminăm cât mai în faţă“, a puntat mijlocaşul Ovidiu Herea.
„Este foarte importantă oportunitatea care mi s-a dat să joc pentru un club ca Pandurii, care se bate să câştige campionatul şi să joace în grupele Ligii Europa. Este un pas înainte pentru mine. Trebuie să începem bine campionatul, să ne luptăm, şi poate vom avea un loc mai sus în clasament ca anul trecut. Nu sunt 100% pregătit, dar mă antrenez în fiecare zi şi când antrenorul va decide că se poate baza pe mine, voi debuta“, a menționat spaniolul Armiche Ortega Medina.
„Am rămas impresionat de nivelul Ligii I. Anul trecut, pe când jucam la Chiajna, am observat lucruri bune în acest campionat şi cred că în timp va deveni chiar mai puternic, pentru că observ că mai mulţi jucători de calitate încearcă să vină în România. Dacă muncim împreună, ca o echipă, rezultatele vor veni“, a punctat nigerianul Christian Obodo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS