16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSorin Mogoșanu: Am găsit un grup frumos la Filiași (galerie foto)

Sorin Mogoșanu: Am găsit un grup frumos la Filiași (galerie foto)

Sorin Mogoşanu şi-a propus să-şi relanseze cariera, având ca punct de plecare CSO Filiaşi (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Sorin Mogoşanu şi-a propus să-şi relanseze cariera, având ca punct de plecare CSO Filiaşi (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Portarul craiovean Sorin Răducu Mogoșanu a răspuns afirmativ noului proiect de la CSO Filiași, echipă pentru care s-a înțeles să evolueze în viitorul sezon al Ligii a III-a. Fostul goalkeeper al divizionarei secunde FC Olt Slatina s-a pregătit sub comanda lui Dragoș Bon de la reluarea antrenamentelor și se simte foarte bine alături de noii săi colegi, fiind convins că gruparea doljeană va face o figură frumoasă în noua ediție de campionat.
„Asta este viața unui fotbalist, acum poți să joci la o ligă superioară, iar anul următor să cobori. Se poate spune că este un pas înapoi pentru mine ținând cont că am jucat la Liga a II-a, dar trebuie să o iau de la capăt. O să muncesc mult și sper ca la anul să joc mai sus. Din păcate, nu am avut alte oferte, am fost plecat în Olanda în ultima perioadă și am pierdut oarecum contactul cu oamenii de fotbal de pe la noi. Mă simt destul de bine și am găsit un grup frumos la Filiași. Trebuie să ne pregătim cât mai bine, să fim sănătoși și să facem o figură frumoasă în campionat. Am mai jucat alături de câțiva băieți de aici, ne cunoaștem și cred că putem face o figură frumoasă și să terminăm chiar pe podium. Avem gânduri mari, o să luăm fiecare meci în parte, o să-l abordăm serios și o să vedem la final unde vom fi“, a spus Sorin Mogoșanu, pentru GdS.
Fotbalistul de 24 de ani a vorbit și despre concurența pe care o are din partea lui Victor Lascu și Claudiu Iovănescu, cu mențiunea că alături de filieșeni se antrenează și Ștefan Cojocaru, un portar venit în vacanță, care se va întoarce în ligile inferioare din Italia: „Concurența este benefică pentru orice jucător, te motivează și te determină să te pregătești cât mai bine și nu poate să aducă decât un plus pentru fiecare“.
Sorin Răducu Mogoșanu nu a uitat perioada petrecută în orașul de pe malul Oltului, deplângând situația fotbalistică: „Din păcate, la Slatina, un oraș frumos și destul de mare, cu toate că are tradiție în fotbal, nu mai este nici o echipă, la nici un nivel. Lumea cred că e frustrată, pentru că iubește fotbalul, dorește să vină la sfârșitul fiecarei săptămâni la stadion, dar, din păcate, autoritățile locale nu-și doresc acest lucru și nu se poate face nimic fără ajutorul lor. Sper să se schimbe situația cât mai rapid acolo“.

Marius Firulescu a completat staff-ul tehnic

Începând de ieri-dimineață, CSO Filiași și-a mărit numărul de membri ai staff-ului tehnic. Așa cum a promis președintele Florin Spânu, principalul Dragoș Bon și secundul Laurențiu Pais au primit ajutor un antrenor cu portarii, pe Marius Firulescu (foto, dreapta), tehnician care se ocupă și de speranțele clubului Dinamyk Craiova.

_DSC0018
„Este prima dată când ne întâlnim, sper să fie bine, să am o relație plăcută cu jucătorii și ceilalți membri ai staff-ului tehnic și administrativ. Vin cu intenții bune, cu dorință de muncă, și sper să avem rezultate pozitive, că ăsta e obiectivul nostru. Am făcut cunoștință cu portarii mei, iar impresia este bună. Băieții sunt dornici să se pregătească foarte bine și sunt sigur că pe parcurs o să fie totul bine“, a declarat Marius Firulescu, pentru GdS.
Tot la capitolul noutăți poate fi trecut și Dragoș Ștoiu, mijlocaș care a mai cochetat cu CSO Filiași și în trecut.

Galerie foto (Alșexandru Vîrtosu):

_DSC0001

_DSC0009

_DSC0010

_DSC0012

_DSC0013

_DSC0014

_DSC0015

_DSC0016

_DSC0017

_DSC0018

_DSC0019

_DSC0021

_DSC0023

_DSC0025

_DSC0030

_DSC0036

_DSC0038

_DSC0040

_DSC0041

_DSC0042

_DSC0044

_DSC0045

_DSC0051

_DSC0052

_DSC0055

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS