12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCalu, Bălașa și Fotescu, la CSO Filiași

Calu, Bălașa și Fotescu, la CSO Filiași

_DSC0050 net

CSO Filiași continuă cu succes campania de achiziții din această vară. După ce a reușit să-i convingă pe portarul Sorin Mogoșanu, Robert Căle, Marius Sandu, Rodeanu Cârpici și Vlăduț Onică, unii jucători cu state în Liga a II-a, alții tineri de mare perspectivă, președintele Florin Spânu a izbutit ieri să înregimenteze alți trei fotbaliști importanți. Este vorba despre Cosmin Daniel Calu, Daniel Bălașa și Alex Fotescu (foto, la minge).
Cosmin Daniel Calu este un fotbalist născut în 1992, la Melinești, care a fost crescut de Academia „Gică Popescu“. Are 1,76 metri și poate juca fundaș central, fundaș dreapta și mijlocaș dreapta. Calu a mai jucat pentru Chindia Târgoviște în eșalonul secund și în ultimele sezoane a fost legitimat la Concordia Chiajna, evoluând mai mult pentru echipa a doua.
Daniel Bălașa și Alex Fotescu sunt cunoștințe mai vechi ale filieșenilor, ei evoluând în turul campionatului trecut la gruparea doljeană. Bălașa (34 de ani) a mai jucat la FC Argeș, FC Universitatea Craiova, FC Brașov, Zimbru Chișinău, Astra, Metalul Plopeni și CF Brăila.
La rândul său, Alexandru Fotescu (31 de ani) are o vastă experiență la nivel de Liga a III-a. Atât Bălașa, când și Fotescu au evoluat în returul ediției trecute la Măgura Cisnădie și vin la Filiași din postură de jucători liberi de contract.
„Până acum am reușit să aducem cam tot ce ne-am dorit, fotbaliști foarte buni, unii cu experiență, alții de perspectivă. Vom face o echipă competitivă, care să se bată pentru primele șase poziții și care să-i facă mândri pe iubitorii fotbalului din Filiași“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

„În maximum o lună vor reîncepe lucrările stadionului din Filiași“

Conducătorul divizionarei C a dezvăluit că, în curând, vor fi reluate lucrările la stadionul din Filiași, însă până atunci trupa lui Dragoș Bon va evolua tot pe stadionul „Chimia“ de la Ișalnița.
„În maximum o lună vor reîncepe lucrările la stadionul din Filiași. În prezent avem gata clădirea, cu vestiarele, sala de ședințe, utilitățile sunt trase, și tot ce mai trebuie este mobilierul. E de muncă la tribune și la suprafața de joc. Avem promisiunea autorităților locale că, începând de anul viitor, vom evolua acasă, pentru că ne dorim foarte mult să jucăm pentru suporterii noștri. Echipa asta a fost făcută pentru orașul Filiași, nu pentru Ișalnița. Vom continua tot pe «Chimia» până când arena noastră va fi gata în totalitate. Va fi un stadion foarte frumos, va fi omologat pentru Liga a II-a și sunt convins că vom avea foarte mulți suporteri la meciuri“, a subliniat Florin Spânu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS