11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO își reia pregătirile pe 15 iulie

CSO își reia pregătirile pe 15 iulie

_DSC0038

Formația CSO Filiași nu se grăbește să demareze pregătirile pentru noul sezon competițional din Liga a III-a, dar doljenii anunță încă de pe acum că vor să alinieze o formație foarte bună.
„Campionatul începe foarte târziu, pe 27 august sau 3 septembrie, nu este o dată sigură. S-ar putea să debuteze chiar mai târziu, așa că nu are rost să ne grăbim și să începem pregătirea acum. Am stabilit ca reunirea echipei să aibă loc pe 15 iulie, o să ne pregătim o perioadă pe plan local, iar pe 5 august o să plecăm într-un stagiu de câteva zile la munte, posibil la Straja. Nu vorbim deocamdată despre noutăți la lot, deși avem câteva ținte interesante și am purtat discuții. Până când nu se vor concretiza transferurile, nu vom dezvălui numele jucătorilor doriți, dar vă asigur că vom începe campionatul cu o formație foarte bună“, a declarat președintele filieșenilor, Florin Spânu (foto), pentru GdS.
La rândul său, colega de serie din sezonul trecut, CS Universitatea II Craiova, nu a anunțat data reluării antrenamentelor.
Singura reprezentantă a Băniei din cel de-al treilea eșalon al țării care a demarat antrenamentele pentru ediția 2016/2017 este ACS Podari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS