10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraș le cere răbdare suporterilor

Petre Grigoraș le cere răbdare suporterilor

gds-sport

Antrenorul Petre Grigoraș a explicat suporterilor gorjeni care este statutul său la Pandurii Târgu Jiu și le-a cerut să aibă răbdare cu el și cu elevii săi, pentru că mai este mult de muncă până să se reclădească o nouă echipă de podium, așa cum a fost anul trecut.
„Contractul meu, discutat, este pe o durată de doi ani, dar e clar că la o echipă nu poți sta decât dacă ai rezultate și dacă cei din conducere sunt mulțumiți de joc. Deci eu o să stau la Pandurii de la un meci și până la doi ani. Le mulțumesc suporterilor pentru mesajele de încurajare și pentru susținerea pe care mi-au dovedit-o de fiecare dată. Fanii trebuie să știe că voi face tot posibilul ca echipa să se exprime cât mai bine și voi încerca să fiu cât se poate de corect și de profesionist, pentru ca ei să se bucure de spectacol și de rezultate foarte bune. Îi așteptăm alături de noi și la bine, și la greu. Se știe că acum e nevoie de puțină răbdare, pentru că, odată cu schimbarea a zece jucători, e clar că va dura până când se va consolida o nouă echipă la Târgu Jiu. Am avut o discuție cu Narcis Răducan, președintele clubului, și vom vedea ce obiectiv ne vom propune după ce vom definitiva lotul, pentru că știți foarte bine că au plecat zece jucători importanți de la echipă și deocamdată am făcut puține achiziții“, a spus Petre Grigoraș, pentru site-ul clubului.

Amicale cu Dinamo Zagreb şi Steaua Roşie Belgrad

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a stabilit alte două partide amicale ce se vor desfășura în cadrul cantonamentului din Slovenia. Astfel, trupa lui Petre Grigoraș va întâlni două echipe puternice, fiind vorba despre campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb (sâmbătă), și campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad (marți).
În primul joc de verificare din stagiul din Slovenia, Pandurii a remizat, scor 0-0, cu NK Osijek, formaţie care s-a clasat sezonul trecut pe locul opt în campionatul Croaţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS