24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNuno Rocha a comis-o din nou!

Nuno Rocha a comis-o din nou!

_DSC0231

Noul președinte al CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a prezentat într-o variantă frumoasă motivul absenței lui Nuno Rocha (foto, la minge) din cantonamentul din Austria, însă, din câte se pare, adevărul este altul.
„O să vină și Rocha, că nu a avut viză Schengen. Abia astăzi (joi – n.r.) i s-a rezolvat viza Schengen și cu prima cursă spre Austria va fi aici. Că va fi sâmbătă sau în altă zi, asta nu știu. Rocha e la București. Actele nu ar fi trebuit depuse mai devreme, el și-a schimbat pașaportul și sunt alte proceduri. Important e că vine. Nu sunt alte povești“, explica joi, pentru GdS, Marcel Popescu, impresarul fotbalistului originar din Insulele Capului Verde.
O sursă a GdS a lămurit problema, dezvăluind că Nuno Rocha și-a prelungit de capul său vacanța și din această cauză nu se găsește la pregătire, în Austria: „Problema stă în felul următor: Nuno Rocha a avut viză valabilă până pe data de 29 iunie. El avea biletul de întoarcere în România pe data de 14 iunie. Pe 17 iunie avea programare la Ambasada Portugaliei din București pentru prelungirea vizei. El nu a venit la timp, a ajuns în România pe 27 iunie, era normal să aplice pentru altă viză. Dacă se prezenta la reunire (13 iunie – n.r.), avea viză valabilă! Ăsta e adevărul! Nuno nu a venit în România pentru că a întârziat din nu știu ce motive personale“.
Nuno Rocha nu se află la prima abatere disciplinară. Precedenta a avut loc în vara lui 2014, când africanul a fugit din cantonamentul alb-albaștrilor din Slovenia și a semnat pe cinci ani cu Național Madeira, dar a revenit după câteva zile și a fost iertat de dublă semnătură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS