8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Gușatu țintește finala Cupei României

Trupa lui Gușatu țintește finala Cupei României

Robert Bogdan (la minge) şi colegii săi traversează o formă bună şi luptă pentru un loc în finala Cupei României (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Robert Bogdan (la minge) şi colegii săi traversează o formă bună şi luptă pentru un loc în finala Cupei României (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Juniorii sub 17 ani ai CS Universitatea Craiova întâlnesc duminică, de la ora 12.00, pe stadionul din Ișalnița, echipa similară a clubului Pandurii Târgu Jiu, duelul contând pentru semifinalele Cupei României Elite U17. „Sper ca și în semifinale să avem o evoluție la fel de bună precum în sferturi, cu FC Brașov (scor 6-0 – n.r.). Cupa României a fost de la început un obiectiv pentru noi, la fel ca și finala Campionatului Național. Cred în progresul acestor copii și sper să ajungă mulți dintre ei să evolueze în prima ligă. Ei sunt conștienți că își scurtează vacanța prin victoriile din Cupă, dar fotbalul fără sacrificii nu poate exista“, a declarat antrenorul alb-albaștrilor, Mugur Gușatu, pentru GdS.
Partida va fi arbitrată de o brigadă vâlceană, compusă din Iulian Mihai, Marian Truță și Mădălina Mazilu. Observatori vor fi Gigi Burunția (Craiova) și Ioan Tudorică (Vâlcea).
Învingătoarea dintre CS Universitatea Craiova și Pandurii Târgu Jiu va întâlni în finala Cupei României, programată pe 18 iunie, de la ora 11.00, la Centrul Tehnic al FRF de la Buftea, pe câștigătoarea semifinalei dintre Performer Constanța și FC Ardealul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS