14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLT Auto Craiova va juca în Golden League

LT Auto Craiova va juca în Golden League

LT Auto

Reprezentanta României la Campionatul European Școlar din Franța, echipa Liceului Tehnologic Auto Craiova, a încheiat pe locul trei în grupa B, după ce a pierdut ieri, scor 1-4, în fața Franței. Golul oltenilor a fost marcat de Roman.
Antrenorul Paul Rădu­can a început meciul cu: Troc – Dicu, Burdeț, Păduraru, Pîrvescu – Croitoru, Șucleanță, Vozaru, Tatulea – Roman, Al. Popescu. Pe parcurs i-a mai introdus pe: C. Popescu – Voicu, Trancă, Chiriță, Stanciu, Simion și Dumitru.
„Am încheiat pe locul trei în grupă, după Franța și Cipru, și vom juca în Golden League. Competiția este schimbată mult față de anii trecuți, este o ediție pilot ca să-i spunem așa, iar unele elemente ne-au surprins. Acum, primele două echipe clasate în cele patru grupe vor juca pentru trofeul Campionatului European Şcolar, ocupantele locurilor trei vor evolua în Golden League, iar formațiile de pe locul patru se vor duela pentru configurația finală a turneului. Altfel spus, e la fel ca în Liga Campionilor, când echipele de pe trei vor trece în Liga Europa. În Golden League, alături de noi, vor mai juca Franța – altă echipă de elevi, diferită de cea pe care am întâlnit-o astăzi (ieri – n.r.), Germania, Belgia, Elveția și trei echipe invitate, Brazilia, India I și India II. Mâine (astăzi – n.r.), de la ora 14.00, vom susține primul meci, urmând să întâlnim Brazilia sau India. Obiectivul nostru este să câștigăm Golden League“, a explicat Paul Răducan, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS