16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Campioana Doljului va întâlni câștigătoarea din Vâlcea în barajul de promovare în Liga a III-a

Fotbal / Campioana Doljului va întâlni câștigătoarea din Vâlcea în barajul de promovare în Liga a III-a

AJF Dolj

Echipa care va încheia pe primul loc în Liga a IV-a Dolj va întâlni campioana județului Vâlcea în barajul de promovare în Liga a III-a, conform tragerii la sorți de astăzi, de la Casa Fotbalului.
Campioana Doljului poate fi aflată astăzi, în etapa a 9-a din play-off, când lidera Tractorul Cetate întâlnește, de la ora 18.00, pe teren propriu, pe principala contracandidată, Viitorul Cârcea. Diferența dintre cele două combatante este de patru puncte, în condițiile în care mai este de disputat apoi o singură rundă.
În privința campionatului județean din Vâlcea (Superliga) situația este clară, CS Șirineasa are 73 de puncte, iar ocupanta locului doi, Flacăra Horezu, doar 69, și mai este de jucat o singură etapă (sâmbătă, de la ora 12.00).
Doljul va întâlni Vâlcea în dublă manșă, turul fiind programat pe 18 iunie, de la ora 18.00, în Zăvoi, iar returul pe 25, de la ora 17.30.

Iată programul meciurilor, cu menţiunea că prima echipă va fi gazdă în tur: Brăila – Tulcea, Călărași – Constanța, Giurgiu – București, Ilfov – Dâmbovița, Vrancea – Prahova, Buzău – Covasna, Vaslui – Galați, Iași – Bacău, Neamț – Botoșani, Bistrița Năsăud – Suceava, Maramureș – Sălaj, Bihor – Satu Mare, Alba – Mureș, Arad – Cluj, Timiș – Hunedoara, Mehedinți – Caraș-Severin, Vâlcea – Dolj, Sibiu – Gorj, Olt – Argeș, Harghita – Brașov, Teleorman – Ialomița.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS