14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportÎncep analizele la CS Universitatea Craiova

Încep analizele la CS Universitatea Craiova

Ratarea tuturor obiectivelor în anul competițional 2015/2016 de către CS Universitatea Craiova nu poate fi un fapt trecut neobservat de către factorii de decizie ai grupării alb-albastre, care au anunțat încă de săptămâna trecută că vor avea loc analize atente asupra întregii activități. Se pare că ședințele vor începe astăzi, când este așteptat în Bănie și principalul finanțator, Mihai Rotaru.
O primă mutare a conducerii o constituie cooptarea lui Iosif Rotariu, fostul stelist urmând să îndeplinească atribuțiile de antrenor secund la echipa mare și să ocupe funcția de coordonator al Centrului de copii și juniori.
„Rotariu a fost dorit de noi de mult timp, iar acum poate să vină la club. El trebuia să fie secundul lui Gabi Balint, dar nu s-a putut face atunci mutarea. Este unul dintre oamenii foarte apreciați de finanțatorul Mihai Rotaru și pe lângă asta este un profesionist. Nu vine să-i ia locul lui Ciprian Urican sau a altcuiva, ci să ajute. Va fi antrenor secund și va face totodată legătura cu Centrul de juniori“, a explicat managerul CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, pentru GdS.
Apropiați ai clubului susțin ideea că directorul tehnic al Centrului de copii și juniori, Ciprian Urican, a primit mai multe oferte din țară și ar fi tentat să părăsească gruparea olteană ca să pregătească o echipă de seniori.
În privința numirii unui antrenor principal, pentru că nu este agreată continuarea activității cu Daniel Mogoșanu și Victor Naicu la prima echipă, lucrurile sunt departe de a se clarifica. Oficialii olteni par să-și fi schimbat opțiunea de a-l aduce „principal“ pe Edi Iordănescu după ce tatăl acestuia, selecționerul Anghel Iordănescu, nu l-a cuprins pe Andrei Ivan în lotul pentru Euro.
„Am mai spus-o: e devreme să vorbim despre cine vine și cine pleacă. Avem câteva zile de vacanță, apoi vom trece la treabă și vom face planul pentru sezonul următor“, a comentat Felix Grigore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS