5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii CS Universitatea Craiova cer schimbarea conducerii

Suporterii CS Universitatea Craiova cer schimbarea conducerii

Suporterii CSU vor schimbări, managerul Felix Grigore nu-i bagă în seamă (foto: Alexandru Vîrtosu)
Suporterii CSU vor schimbări, managerul Felix Grigore nu-i bagă în seamă (foto: Alexandru Vîrtosu)

Ratarea tuturor obiectivelor de către CS Universitatea Craiova nu i-a lăsat indiferenți pe suporterii echipei, în speță pe cei din brigada Sezione Ultra 2000. Aceștia au emis un comunicat pe pagina de facebook în care le cer demisiile oficialilor clubului, considerându-i incompetenți, fără a-i numi însă, menționând că vor protesta până în momentul în care se va schimba organigrama.
„(…) Cei care au reprezentat clubul în toate compartimentele, președinte, director sportiv, director de imagine și cei din staff-ul tehnic, nu sunt demni de CS Universitatea Craiova, sunt incompetenți și le cerem ferm să plece. Cei care o să vină trebuie să fie competenți, să aibă principii și respect față de culorile alb-albastre. Nu vom înceta acțiunile de protest până când nu se vor face schimbările cerute de Sezione Ultra“, se menționează în comunicatul fanilor.
Contactat telefonic de GdS, managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, știa de existența acestui comunicat, dar nu a dorit să comenteze în nici un fel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS