20.5 C
Craiova
marți, 3 august, 2021
Știri de ultima orăSportTenis de masă: Adrian Crișan s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Tenis de masă: Adrian Crișan s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Adrian Crișan (Foto: AGERPRES)
Adrian Crișan (Foto: AGERPRES)

Românul Adrian Crișan s-a calificat la Jocurile Olimpice (JO) de vară de la Rio de Janeiro, programate între 5 și 21 august 2016, a anunțat duminică Federația Română de Tenis de Masă (FRTM), citat de AGERPRES.ro.

„Adrian Crișan este calificat la Rio, conform ITTF, iar România reușește performanța de a califica numărul maxim de sportivi și sportive la simplu, dar și echipa de fete”, precizează FRTM într-un comunicat postat pe site-ul său official, potrivit AGERPRES.ro.

Sâmbătă, Federația Română de Tenis de Masă a fost înștiințată oficial de ITTF că echipa națională feminină a țării noastre, compusă din Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro și Bernadette Szocs, este calificată la Jocurile Olimpice de la Rio.

 

 Patru sportive români vor participa la Jocurile Olimpice

România va participa la JO 2016 cu numărul maxim de sportive, două, la simplu, Eliza Samara și Daniela Dodean Monteiro, în timp ce la masculin România va fi reprezentată, de asemenea, tot de doi sportivi, Ovidiu Ionescu și Adrian Crișan.

Echipa feminină de tenis de masă a României a cucerit medaliile de argint la ediția de anul trecut a Campionatului European, când Samara a câștigat titlul continental la simplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O alee de acces spre Bulevardul Decebal, închisă din...

O alee de acces ce leagă Aleea II Contonului...

ȘTIRI GdS