3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSU Craiova – CSMS Iaşi, scor 3-2, în play-out-ul Ligii I

Fotbal / CSU Craiova – CSMS Iaşi, scor 3-2, în play-out-ul Ligii I

Andrei Hergheligiu a marcat un gol foarte important cu CSMS Iași (foto: Alexandru Vîrtosu)
Andrei Hergheligiu a marcat un gol foarte important cu CSMS Iași (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a câștigat, scor 3-2, partida disputată duminică, pe stadionul „Extensiv”, în compania echipei CSMS Iași, contând pentru etapa a 12-a din play-out-ul Ligii I.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Bogdan Vătăjelu, care a transformat un penalti dictat după un fault comis de Grahovac asupra lui Băluță (’17, 1-0).

Oaspeții au egalat în prelungirile primei reprize, Viveiros a centrat de pe dreapta, iar Golubovic a reluat cu capul de la șase metri (’45+1, 1-1).

Moldovenii au preluat conducerea pe tabela de marcaj în minutul 49, Andrei Cristea l-a executat pe Popescu de la cinci metri poziție centrală (’49, 1-2).

Loviți în orgoliu, craiovenii au atacat continuu și efortul a fost răsplătit în minutul 59, când Hergheligiu a reluat cu capul de la trei metri o centrare venită de pe dreapta (’59, 2-2).

Golul care a descrețit frunțile celor din tribune a venit în minutul 80, când Iliev a șutat de la aproximativ zece metri (’80, 3-2).

CSU Craiova: L. Popescu – Achim, Popov, Acka (’51, Iliev), Vătăjelu – Bancu, Zlatinski (’81, Mateiu), Madson – Băluță, Rocha, Măzărache (’52, Hergheligiu). Antrenori: Daniel Mogoşanu, Victor Naicu.

CSMS Iaşi: Grahovac – Voicu, Frăsinescu, Mitic, Bădic (’31, Viveiros) – Llullaku (’74, Boșoi), Crețu, V. Gheorghe, Țigănașu – Golubovic, An. Cristea (’68, Piccioni). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Madson ’38, Popov ’57 / Crețu ’29, Voicu ’55, Mitic ’58, Golubovic ’78, V. Gheorghe ’87.

Au arbitrat: Ovidiu Haţegan – Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe – George Rădulescu, Iulian Călin; Ionuţ Bobe.

Observatori: Cristian Nica, Viorel Ilinca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS