24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis: Dublul Irina Begu - Monica Niculescu a pierdut în semifinalele turneului de la Roma

Tenis: Dublul Irina Begu – Monica Niculescu a pierdut în semifinalele turneului de la Roma

Perechea formată din româncele Irina Begu şi Monica Niculescu a pierdut, sâmbătă seară, meciul cu dublul Martina Hingis/Sania Mirza (Elveţia/India), scor 3-6, 4-6, în semifinalele turneului de tenis de la Roma, disputat pe zgură şi dotat cu premii de 2.399.000 euro, informează Mediafax. Partida a durat o oră şi 19 minute.
A fost a treia întâlnire directă dintre cele două echipe de dublu. Hingis şi Mirza au câştigat toate confruntările în minimum de seturi.
Pentru parcursul foarte bun de la Roma, Irina şi Monica vor primi 350 de puncte în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 30.920 de euro.
Hingis şi Mirza sunt principalele favorite la câştigarea competiţiei din Italia, se află pe primul loc în clasamentul WTA de dublu şi au patru trofee (printre care Marele Şlem al Australiei) şi două finale în acest an.
Irina Begu (locul 41 WTA la dublu) şi Monica Niculescu (30 WTA la dublu) au jucat doar 5 meciuri în acest sezon împreună.
Tot sâmbătă, Irina Begu a pierdut şi la simplu în semifinalele turneului Premier 5 la Roma, în faţa liderului clasamentului mondial, americanca Serena Williams, scor 4-6, 1-6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS