22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal / Aihan Omer a demisionat de la naţionala masculină a României

Handbal / Aihan Omer a demisionat de la naţionala masculină a României

gds-sport

Aihan Omer a renunţat la postul de selecţioner al naţionalei de handbal masculin a României, după numai opt luni, şi a invocat motive personale, informează Mediafax. Antrenorul în vârstă de 55 de ani a renunţat la al treilea mandat la naţională din motive personale, iar decizia i-a fost aprobată de preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu.

„Am nevoie de o perioadă de odihnă, presiunea şi stresul meciurilor au fost mari atât la echipa naţională, cât şi la echipa de club. Vreau să le mulţumesc jucătorilor care au răspuns la convocările echipei naţionale şi care au luptat să readucem naţionala masculină din lumea a treia în lumea bună”, a explicat motivele deciziei Aihan Omer, care e şi antrenorul Dunării Călăraşi.

Selecţionerul a renunţat la această funcţie la aproximativ o lună după ce reprezentativa s-a calificat în grupele preliminare ale Campionatului European din 2018. Cu Omer pe bancă, România a câştigat 11 din cele 12 meciuri oficiale disputate.

România va debuta pe 2 noiembrie în grupa a doua de calificare la Europenele din 2018, din care mai fac parte Polonia, Belarus şi Serbia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS