17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Autopsia în cazul lui Patrick Ekeng nu a fost relevantă pentru a stabili cauza morţii

Fotbal / Autopsia în cazul lui Patrick Ekeng nu a fost relevantă pentru a stabili cauza morţii

Autopsia în cazul fotbalistului Patrick Ekeng nu a fost relevantă pentru a stabili cauza morţii, urmând să fie făcute alte teste în regim de urgenţă, inclusiv examen toxicologic, au declarat surse apropiate anchetei, conform Mediafax. Fotbalistul ar fi avut inima foarte mărită, ceea ce indică o problemă cardiacă, au declarat surse judiciare. Cu toate acestea, autopsia în cazul lui Ekeng nu este relevantă.

Medici de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) au efectuat, astăzi, autopsia pe trupul fotbalistului Patrick Ekeng. Surse apropiate anchetei au declarat că rezultatele obţinute la autopsie nu sunt relevante pentru a se stabili cauza exactă a morţii fotbalistului. Aceleaşi surse spun că nu au fost puse concluzii scrise şi că urmează ca, în regim de urgenţă, să fie făcute alte teste, printre care şi examen toxicologic.
La autopsie a asistat şi un medic venit din Camerun, la cererea familiei. Câteva dintre rudele fotbalistului au fost prezente la sediul INML, printre ele şi fratele fotbalistului, urmând ca marţi să ajungă în ţară şi soţia.
Sursele citate au declarat că până la acest moment nu a fost elaborat un document oficial din parta INML pentru că familia nu a adus, încă, un paşaport al lui Patrick Ekeng.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS