21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliștii de la „Titulescu“ atacă titlul

Voleibaliștii de la „Titulescu“ atacă titlul

La Craiova a debutat vineri turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, cu participarea a opt echipe, împărțite în două grupe, după cum urmează: grupa A: Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian“ din Dej, Colegiul Național „Alexandru Vlahuță“ din Râmnicu Sărat, Colegiul Național „I. M. Clain“ Blaj, Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I“ din București; grupa B: Colegiul Național „Nicolae Titulescu“ din Craiova, Colegiul Național „Nicu Gane“ din Fălticeni, Colegiului Național „Mihai Viteazul“ din Ploiești și Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu“ din Baia Mare.
Meciurile din grupa A se desfășoară în sala de sport a Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară, iar cele din grupa B, la Colegiul Național „Nicolae Titulescu“.
Echipa gazdă, Colegiul Național „Nicolae Titulescu“, a câștigat vineri dimineață primul meci din grupă, cu 3-1, în fața formației din Fălticeni. Tot vineri, după închiderea ediției, oltenii au întâlnit formația Colegiului Național „Mihai Viteazul“ din Ploiești, iar sâmbătă (ora 12.00) vor susține ultimul meci din grupă, cu Baia Mare. Semifinalele și cele două finale se vor disputa în sala CN „Nicolae Titulescu“. Semifinalele sunt sâmbătă, la orele 16.00 și 18.00, iar finalele vor fi duminică, de la ora 10.00, respectiv 12.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS