10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGârbiță și ai lui au umilit-o pe LPS Satu Mare (galerie foto)

Gârbiță și ai lui au umilit-o pe LPS Satu Mare (galerie foto)

Alex Gârbiță (la minge) a făcut spectacol cu LPS Satu Mare (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alex Gârbiță (la minge) a făcut spectacol cu LPS Satu Mare (foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa de juniori sub 17 ani a CS Universitatea Craiova a zdrobit ieri, scor 6-1, pe terenul sintetic al bazei sportive de lângă aeroport, formația similară a LPS Satu Mare, într-o partidă contând pentru runda a 23-a de la Liga Elitelor U17. Oaspeții au deschis scorul prin Markusz Varga (‘7), iar alb-albaștrii au răspuns prin Bârzan (’10 – penalti), Narcis Cârlig (’15), Alexandru Gârbiță (’42, ’60, ’75) și Borța (’63).
CSU U17: Vlad – Constantinescu, Băloi, Enache, R. Bogdan – Țoiu, Buzan – Al. Gârbiță, Dinu, Bârzan – Cârlig. Au mai intrat: Gunie, Borța, Marcov, Șt. Popescu. Antrenor: Mugurel Gușatu.
Satu Mare U17: Sălăjan – Palenceac, Chifor, Boje, Ofrim – Szolosi, Varga, Orosz, Timiș – Vereș, Miszei. Au mai intrat: Sabou, Negrean, A. Hreniuc. Antrenor: Dorel Ziman.
„După un început mai puțin fericit, cu o greșeală de portar, băieții și-au revenit și au avut o evoluție foarte bună și puteam să înscriem și mai multe goluri. Gârbiță a fost de departe cel mai bun jucător de pe teren. E un copil de un real talent și dacă se va ține de treabă și va fi serios va ajunge să evolueze în fotbalul mare. Sunt mulțumit de reacția lor și cred că odată cu acest meci au început să prindă mai multă încredere, pentru că începusem să o pierdem pe parcurs. Am mai îndulcit puțin situația după înfrângerea din etapa trecută, de la Timișoara. Mai sunt trei meciuri grele, dar eu am încredere în băieți și ei trebuie să conștientizeze că evoluțiile bune îi pot propulsa. Putem termina pe primul loc, dar depinde numai de noi. Avem câțiva jucători accidentați, sper să-și revină într-o săptămână și jumătate și să abordăm cu foarte mare încredere jocurile rămase. Dacă le rezolvăm pozitiv înseamnă că au calitate acești copii“, a declarat Mugur Gușatu, pentru GdS.

Elevii lui Adi Popescu au încheiat campionatul la mijlocul clasamentului

Cealaltă reprezentantă a CS Universitatea Craiova de la Liga Elitelor, formația de jucători sub 19 ani, a susținut ieri ultimul joc din campionat. Trupa lui Adrian Popescu a pierdut cu 1-0 la Târgu Jiu, în fața echipei Pandurii, și a încheiat sezonul la mijlocul clasamentului seriei de Vest, urmând să participe de luna viitoare în Cupa României.
Pentru CSU U19 au evoluat următorii: Gabor – Gherghenescu, Ion, Ivan, Cr. Andrei – Stroe, Șt. Pacionel, Iuga, Rodeanu – Cristea, D. Staicu. Au mai intrat: Cojocaru, Țărineanu.
„Am făcut un meci bunicel, dar am luat un gol prostesc, prin minutul 80. Puteam obține mai mult, dar asta e. Încheiem campionatul la mijlocul clasamentului și urmează să evoluăm în Cupa României. Băieții vor avea liber de vineri (mâine – n.r.) și până marți, după care ne reluăm pregătirea“, a declarat Adrian Popescu, pentru GdS.

Galerie foto – CSU U17 – LPS Satu Mare U17 (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0013

_DSC0011

_DSC0015

_DSC0016

_DSC0018

_DSC0019

_DSC0021

_DSC0022

_DSC0023

_DSC0024

_DSC0025

_DSC0027

_DSC0028

_DSC0029

_DSC0031

_DSC0033

_DSC0036

_DSC0042

_DSC0043

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS