14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal și bună dispoziție la Memorialul „Oprea“

Fotbal și bună dispoziție la Memorialul „Oprea“

Viitorul Ghindeni (tricouri verzi) a păstrat trofeul primei ediţii a Memorialului „Florin Oprea“
Viitorul Ghindeni (tricouri verzi) a păstrat trofeul primei ediţii a Memorialului „Florin Oprea“

Duminică, la Ghindeni, s-a desfășurat prima ediție a Memorialului „Florin Oprea“, competiție de fotbal organizată de clubul gazdă şi edilul Marin Motoi, în colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal Dolj, reprezentată de președintele Silviu Bogdan. Partidele, desfășurate pe durata a 40 de minute fiecare, s-au încheiat cu următoarele rezultate: Viitorul Ghindeni – Viitorul Sadova 1-0, Viitorul Sadova – Fulgerul Întorsura 3-2, Viitorul Ghindeni – Fulgerul Întorsura 1-1.
Clubul gazdă, Viitorul Ghindeni, a câștigat competiția, iar fiul comemoratului, Miron Oprea, a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Miron Oprea
Lotul grupării din Ghindeni: Claudiu Diaconu, Liviu Pârvu, Florin Tănasie, Alexandru Stănășel, Claudiu Dumitra, Florin Trânculescu, Alin Luță, Mironel Oprea, Florin Corneanu, Marius Pârvu, Teo Câncea, Valeriu Tănasie, Silviu Tănasie, Gelu Jenel și Cristi Tănase.
De menționat că atmosfera a fost foarte frumoasă, un merit avându-l și Alin Cratiță, un fan al Universității Craiova, care a apelat la câteva fumigene, o premieră pentru stadionul din Ghindeni. Tot el a întins pe unul dintre gardurile arenei un banner cu un mesaj emoționant: „De doi ani ne privești din Rai, un loc în inimile noastre mereu o să ai!“.

Banner
După festivitatea de premiere, în care s-au acordat cupe și diplome, a curs berea și au sfârâit micii pe grătare, la parastas participând atât echipele invitate, cât și locuitorii comunei Ghindeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS